Топ гримьорката Светлана Арсова прави открит урок по грим за Св. Валентин

12-01-2019           

На 10 февруари 2019 г. (неделя), от 14:00 часа, в зала „София“ на хотел Маринела, гр. София ще се проведе открият урок по грим за Св. Валентин с топгримьорката Светлана Арсова. 

Светлана Арсова е сред най-добрите професионални гримьори у нас. Тя е основател и преподавател в школа ”Гримирана” (2006 г.), от която излизат много специалисти в тази сфера. Била е официален гримьор към модна агенция “Visages” и е гримирала модели за сп. “Vogue”, “Versace” (Fashion clothing), “Escada” (Daywear), “La perla” (Womenswear), “Carducci” (designer). Работила е с почти всички български дизайнери: Жана Жекова, Стоян Радичев, София Борисова, Христо Чучев и др.
Светлана Арсова е и професионален гримьор на известни личности от шоубизнеса в България - водещи, гости и участници в национални телевизии, реалити формати и конкурси, aртисти от българското кино и театри. Участвала като специален гост гримьор с нейния екип на “Фешън уик” и е главен арт гримьор в студио “Флейм”, където се създават най-добрите рекламни видеоклипове.
Светлана Арсова работи и в чужбина. За посрещането на 2019 г. гримира гости и звезди в хотел "Кемпински" в зимния курорт Сейнт Мориц в Швейцария. Правила е грим още в Италия. Автор е и на книгите “Гримирана” (2005 г.) и “Приказна” (2017 г.) 

Събитието е инспирирано от Празника на любовта и омайното вино, в който Вие може да впечатлите с модерна и приказна визия.
 
Елате и разкрийте тайната на техниките на хубавия грим. Научете:  

как да започнете и да свършите един грим
как да подберете подходящи цветове спрямо очите, косата и личния Ви темперамент
как да изберете червило
какви сенки да си вземем
подходящи марки и продукти
техники за издръжлив грим
техники за гримиране за събитие на живо и едновременно с това да изглеждате добре и на снимки (включително Фейсбук и Инстаграм)
техники за лепене на мигли
техники за допустимо уголемяване на устни
техники за издължаване на очи, съобразени с овала на лицето
техники за повдигане на скули и сияйност на кожата 
Бъдете цветни и магнетични, блеснете на празника със сияещи очи и сексапилни устни!
Подарете си един запомнящ се урок по грим, с който да впечатлите всички около себе си.  

Всеки участник ще получи по една луксозна книга за грим "Модерна и приказна" от Светлана Арсова, която е придружена от видео уроци.

Такса за участие: 58.00 лв. Краен срок за записване до 1 февруари 2019 г. Местата са ограничени.
За информация: тел 0876 93 42 67 или на e-mail: eventsbg.office@gmail.com


Анкета

Отнемат ли ви предимството на пешеходна пътека?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.