Тома Белев се обяснява, че не е мошеник

05-10-2019           

Колкото и да се мъчи да се прави на жертва, псевдоекологът Тома Белев и зелените организации играят с огромни средства. Става въпрос за милиони, които отиват директно  в техния джоб.  
Оказва се, че последно Белев е взел цели 2 милиона за проект, който включва „следене на дива коза, заплождане на пеперуда червен аполон и отглеждане на храсти за криене на дива мечка“. 
И въпреки това се жалва, че: "държавният бюджет на Република България практически не отделя средства за опазването на природата – бюджета на един природен  парк за дейности варира през последните години между 0 и 20 хиляди лева. Държавата отделя повече средства в бюджета за тоалетна хартия, отколкото за опазване на природата. Всъщност държавата не обича изобщо идеята за опазване на природата и не желае да се отделят средства за нея, даже и от европейски програми.", продължава Белев, ламятщ за още и още пари. 
"Ето например преди седмица получихме писмо от ЕК, в което ни информират, че Комисията дискутира спиране на средствата за биоразнообразие по Оперативна програма Околна среда заради слабо изпълнение и непостигане на индикаторите. Настоящото правителство дотолкова мрази природата, че е готово да загуби 200 милиона лева помощ от ЕС , които биха влезли в икономиката на България, само и само да не се опазва природата.", завършва той. 
На всичкото отгоре псевдоекологът коментира и желанието си за участие в политиката като общински съветник. След като не успя да стане евродепутат през 2007 година със „Зелената партия“ на Александър Каракачанов, после няколко пъти участва безрезултатно в парламентарни избори със „Зелените“, сега еколога Тома Белев е сложен в листата на "десните " от „Демократична България“.
Точно този "експерт"  избраха  десните да включат в листата за общински съветници. Свършиха ли нормалните и кадърни хора в София, та градската десница не можа да намери друг по-компетентен и харизматичен човек за листите от Тома Белев. Или толкова подценяват избирателите си, че  смятат щом е издигнат от тях няма къде да ходят и ще гласуват. 

Атанас Чобанов10.10.2019 г., 23:33 ч.

Само като му видя снимката на Тома Белев и ми светва червената лампа - измамник и мошеник от класа! Искаше 3 000 000 от държавата, за да брои делфините в Черно море - е това ако не е измама?!?

Беглик07.10.2019 г., 23:36 ч.

Абе този нали го бяха осъдили за нелегитимно управление на Асоциацията на парковете в България. И въпреки това има наглостта да се тика в политиката.

Галя07.10.2019 г., 22:03 ч.

Е как ли пък не! Белев е класически измамник.

Борис07.10.2019 г., 18:38 ч.

От ЕК знаят, че Белев е главата на зелената мафия и ще спрат средствата за България!

Prince G07.10.2019 г., 15:28 ч.

по погледа само си личи що за долна твар е

Данаил07.10.2019 г., 14:47 ч.

Колкото и да се обяснява - мошеник си е и това е. Делата му го показват, на думи всеки може да е чист и невинен.

Оффф07.10.2019 г., 13:22 ч.

Никой не му вярва на глупавите обяснения. Мошеник и половина е този, прибира огромни суми и не само, че не прави нищо за природата, а я съсипва заедно с неговите дружки от "зелените" организации.

Анкета

За кого ще гласувате на изборите за кмет на София?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.