Тома Белев иска ЦСКА да се махне от „Армията“

06-06-2019           

Стадионът да остане за тренировки и деца, иска „екологът“

ЦСКА се сдоби с още един душманин. Видният „еколог“ Тома Белев призова „червените“ да напуснат стадион „Българска армия“ и да си построят нов дом на друго място. Белев се позовава на плановете на нов национален стадион и обсъжданията в Столична община за четири възможни терена.
„Защо ЦСКА да не получи един от тях и да построи нужния стадион, а този в Борисовата градина да остане за тренировки, младежки отбор и деца?“, пита Белев.
Това е нова акция на Белев против интересите на българския спорт. „Зеленият“ активист е в основата на разрухата на Витоша. Той е бивш директор на природния парк и е прибрал над 2 милиона лева за изготвяне на рестриктивния устройствен план. Освен това е шеф на неправителствените организации АПБ и „Зелени Балкани“ като прибира милиони от проекти със съмнителна стойност като броене на гъски и др. В последното време е и част от ръководството на политическото обединение Демократична България.
ЦСКА ползва „Българска армия“ по дългосрочен договор със „Сердика спортни имоти“ ЕАД, който бе одобрен от спортния министър Красен Кралев. Преди това дружеството придоби стадиона от Министерство на отбраната. Наскоро клубът представи планове за мащабна реконструкция и модернизация на съоръжението.

 

Ками07.06.2019 г., 13:22 ч.

Тома Белев да каже кой му плати да говори тия глупости, защото на всички им е ясно, че той без пари нищо не прави и от нищо не се интересува.

Атанас Чобанов06.06.2019 г., 18:21 ч.

Този наглец Тома Белев няма дори право на мнение по футболни въпроси! Да си гледа "зелените" дейности, от които изкарва пари с Иво Прокопиев и да не се обажда по теми, които не разбира!

Анкета

Кого предпочитате за кмет на София?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.