Бившата плеймейтка Светлана Гущерова се върна при бившия на Ивайло Колев

21-04-2019           

Брюнетката, която в края на февруари роди дъщеричка на бизнесмена Християн Гущеров, бе поверила визията си на гримьора Цецо Андреев. Преди няколко години и за макиажа, и за фризурата на Гущерова се грижеха участникът в "Биг Брадър Мост Уонтед" и Ивайло Колев. Но след като двамата артисти "оплетоха конците" помежду си, Светлана обърна гръб на Андреев и зае страната на Колев, пише Хотнюз.

Отношенията между Светлана и Ивайло обаче охладнели, след като фризьорът изпорти бременността на бившата плеймейтка, докато тя се опитваше старателно да я крие. Истината лъсна, когато преди няколко месеца Колев публикува снимка, на което личеше наедрялото коремче на Гущерова. Из светските среди тълкуват завръщането й при Цецо Андреев като отмъщение спрямо издънилия се коафьор. В интерес на истината Гущерова не е посещавала салона на Колев, откакто из мрежата плъзна издайническата снимка, коментират редовни негови клиентки.

Duane10.08.2019 г., 00:00 ч.

Казвам се Дуейн, искам да споделя моята кратка история за това как д-р Огундейл върна бившата ми приятелка за мен в рамките на 24 часа за всеки, който се нуждае от помощ. Съветвам ви да се свържете с д-р Огундейл. , Свържете се с него чрез: ogundeletempleofsolution@gmail.com. WhatsApp и Viber Chat: +27638836445.

Анкета

Кого предпочитате за кмет на София?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.