Супер Бианка с изповед за борбата с рака

06-09-2019           

Актрисата и телевизионна репортерка Боряна Илич, по-известна като Супер Бианка, проговори за пръв път от 7 години пред телевизионна камера. Поводът е признанието ѝ от преди няколко месеци, че се бори с рак.  

„Казах си „Защо да не дам пример на всички хора, които минават през това нещо“, сподели тя в предаването "Преди обед" по bTV.   

„Никой от семейството и близките ми не очакваше. Даже си мислех – аз съм страшна късметлийка, защото на мен това не се случва. Но взе, че ми се случи. В момента получавам урок“, смята тя за своята диагноза.  

„Ракът е нещо, което трябва да те пробуди. Трябва да обърнем внимание на себе си, на близките си. Значи, че нещо не е както трябва“, смята тя.  

„Не осъзнавах какво се случва докато не започнах химиотерапия, докато не те ударят страничните неща. Физическата болка е толкова силна, че ти се иска да умреш, наистина. След това ставаш, изтупваш се, слагаш усмивката и продължаваш напред“, споделя актрисата.  

„Вярвам в Бог. Винаги си казвам молитвичка. На това се опирам, на вярата си“, разкрива Баинка.  

Тя сподели, че в Щатите, където живее от 7 години, има съпруг, който много ѝ помага. Не пожела да разкри дали е българин или американец.  

Химиотерапията ѝ продължава цяла година. „Минах през операция, където махнах и двете гърди. Продължавам с химиотерапията превантивно“, сподели актрисата, чието истинско име е Боряна.  

Тя разказа с горчивина, че в България, разхождайки се с гола глава, ѝ подвиквали грубо „Ей, младеж“. А в хотел във Велинград ѝ отказали масаж, защото имала рак. Въпреки че дори лекарят ѝ от Щатите препоръчал правенето на масаж, за да се засили ефектът от химиотерапията, родните терапевти ѝ отказали безцеремонно.  

„Когато те видят без коса, без вежди, те зяпат. Искам да изляза да си купя една баничка да си я изям на спокойствие без да ме зяпат. А в Ню Йорк хората му казват „Уау, уникален артист си“, заяви актрисата.  

Преди 7 години тя заминала за Щатите заради актьорството и по любов. Успяла да се запознае със световни холивудски знаменистости.  

Бианка разказа история, в която съвсем случайно се запознала с Хавиер Бардем. След като се снимали заедно, той я попитал дали иска да отидат да пият кафе. „А аз от нищото изплясках: „Вие сте женен, не може“.  

Запознала се ѝ с Робърт де Ниро, който в края на разговоря я попитал „Няма ли да се снимаме накрая?“, а тя щеговито му казала, че ще го удостои с тази чест.  

„Не съм намалила темпото въобще. А трябва. Взимам си урока още. Гледам да обръщам внимание на себе си“, призна Бианка.  

„Започнах да ходя на йога, фитнесът и плувният басейн трябва да ги пропусна. Чета повече книги“, каза още тя.


Анкета

Притеснявате ли се от китайския коронавирус?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.