Стоян Алексиев кръшка на любовницата с жена си (СНИМКИ)

13-03-2018           

Стоян Алексиев се изживява като истински падишах и върти две жени накуп, пише „Ретро”. Актьорът, който нашумя и със скандала с младата си любовница Ивана, с днешна дата мами и нея. Двамата уж решиха да са двойка и той щеше да се развежда, но се оказа, че не може така лесно да се откаже от брака и съпругата си дори заради 40 години по-младата от него актриса.

Така в момента Алексиев се разкъсва между Ивана и съпругата си. Фотографите на медията засякоха Алексиев в компанията на своята все още законна съпруга. Двамата цял ден обикаляха из столицата, а после се прибраха заедно с обща кола. И това, при все че само преди дни той призна, че не е прекратил отношенията си с Ивана.

Младата актриса, която скандализира с почти порнографските снимки с доста по-възрастния от нея Стоян Алексиев насред центъра на София, едва ли знае, че скоро няма надежда любимият ѝ да се разведе. Много е вероятно той да оправдава със семейни поводи уж неотложните срещи със съпругата си, но е факт, че актьорът още се държи кавалерски с нея и е трудно страничен човек да предположи, че са в раздяла, а още по-малко пък, че им предстои развод.

Алексиев и жена му Надя изглеждат повече от щастливи заедно и помежду им цари пълно разбирателство. Затова явно мечтаната от Ивана сватба с Алексиев изглежда почти невъзможна.

В същото време Ивана Бобойчева не спира да публикува в интернет свои снимки с възрастния актьор и парадира колко са щастливи. От това също личи, че ревнува от възрастната си конкурентка и едва ли е забравила, че любимият ѝ през лятото подари романтично пътешествие на съпругата си. Екранният д-р Генадиев заведе майката на децата си на воаяж в Рим, което било дългогодишна мечта на Надя.

В Италия със съпругата му обиколили най-знаковите обекти, сред които Колизеумът и фонтанът Ди Треви. През цялото време се държали за ръце и демонстрирали близост, сякаш третият човек помежду им никога не се е появявал. Надежда се чувствала на седмото небе и изобщо не повдигала темата за кръшкането на мъжа си.
Според отлично информирани източници именно така тя е решила да се пребори за мъжа си и да не му позволи той да се разведе с нея и да започне нов живот с Ивана. Именно затова Надежда не отказвала да се вижда с неверния си мъж, да пият кафе и да си споделят семейни проблеми. Алексиев пък имал нужда от спокойствието, което му давала неговата съпруга, тъй като младата Ивана изцеждала всичките му сили.


Анкета

При извънредни избори за кого бихте гласували?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.