Стела Банкова: Бойко Борисов е бил на рожден ден на жената на Пеевски

12-10-2019           

Бившата депутатка Стела Банкова написа във фейсбук: "Беше в ОАЕ на рожден ден на най-важната фолк певица. Заминава за Йордания - там защо ?"
Тя визира премиера Бойко Борисов, който беше на посещение в Абу Даби, Обединените арабски емирства (ОАЕ) миналата седмица. Той замина на 5 октомври 2019 г. Тогава е бил и рожденият ден на фолкпевицата Цветелина Янева, която е имала юбилей и е навършила 30 години. Цветелина е жената на Делян Пеевски, от когото тя има дете. Според клюката голямото тържество е било в Дубай. Именно там от години живее Делян Пеевски, за когото Бойко Борисов твърдеше, че е напуснал България.
Цветелина Янева обаче отпразнува рождения си ден и в България сред фенове и колеги.

Цветелина Янева посрещна 30-ия си рожден ден обичана и щастлива. Певицата получи хиляди честитки и мили пожелания от своите близки, колеги и почитатели, които намериха място в Инстаграм сторито й на 5 октомври.

Сред най-запомнящите се думи бяха тези на нейните родители – Пепа и Георги Яневи, които написаха: “30 години щастие с теб! 30 години на невероятна любов! Ти ни даваш смисъл да продължаваме да мечтаем и да живеем още дълго! Всеки ден ни правиш горди да бъдем твои родители! Честит рожден ден на нашето пораснало момиче!”.

“Благодаря за прекрасните пожелания! Обичам Ви“, отвърна на свой ред Цветелина и сподели серия снимки от своя празник.

Фотосите събраха хиляди лайкове, а феновете за пореден път останаха впечатлени от стилните визии на звездата. За своя специален ден тя бе заложила на нежни цветове и стайлинг, подчертаващи естествената й красота.

На грандиозното парти на певицата бяха най-близките й хора, сред които и някои от колегите й като Тони Стораро, JJ, Драгомир Драганов и други.

Нежните нюанси преобладават и в многобройните букети, които получи рожденичката.


Анкета

Подкрепяте ли да се плащат данъци за апартаментите в Airbnb?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.