Скритите капани в промоциите на А1

04-12-2019           

През месец май изтичаше договорът ми за телевизия и интернет с А1, за който плащах около 39 лева. Имах планове през есента да отдам този апартамент под наем, затова положих огромни усилия да сключа нов договор на по-ниска цена, скромен пакет и по-слаб интернет, защото не знаех какви хора ще наемат жилището.

Оказа се, че при А1 нов договор на по-ниска цена е невъзможно да се сключи. Пак ми предложиха подобен пакет, разбира се, малко по-скъп. Оказа се, че наемателят ми не гледа телевизия и се наложи да опитам да прекратя договора, знаейки, че трябва да платя неустойка от сто двайсет и няколко лева – сгойността на три месечни такси по около 41 лв. Отидох в офиса на А1 в „Скай сити“, близо до зала „Фестивална“.

Там любезно ми обясниха, че телевизионният ми пакет и интернетът са били в чудовищна промоция специално за мен с по 25 процента и сега освен трите такси трябва да изплатя тази промоция до края на договора – общо 610 лева. Ако си плащам всеки месец таксата до май 2021 г., кагото изтича договорът, ще е малко над 700 лева. Всички клиенти на тази компания е добре да знаят, че в договорите им е записана промоция и от А1 лесно спасение няма.

Затова още отсега ще заявя, че от 2021 г. прекратявам всякакви отношения с тази фирма и никога повече няма да бъда неин клиент.

Източник: ploshtadslaveikov.com


Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.