Селин Дион разкри истината за отношенията си с младия танцьор Пепе

21-04-2019           

Селин Дион изненада всички, когато започна да се появява на публични места с младия танцьор Пепе Муньос.

Медиите веднага решиха, че световноизвестната певица си е хванала младо гадже. И докато някои от феновете се радваха, че звездата отново е успяла да открие щастието и любовта, други започнаха да я упрекват, че много бързо е успяла да прежали съпруга си Рене Анжелил, който загуби кованата битка с рака два дни преди рождения си ден през 2016 година.

Загубата на съпруга ѝ е истинска трагедия за певицата. Дълго време тя не се появяваше пред публика, а когато най-сетне реши да го направи, феновете ѝ с ужас установиха, че се е състарила страшно много.

Но когато започна да се показва с 34-годишния Пепе, всички бързо забелязаха, че усмивката отново се е върнала на лицето ѝ. Първоначално канадката реши да не коментира отношенията си с младия танцьор. Заради близостта, която двамата не спират да демонстрират, медиите много бързо решиха да им припишат любовен роман.

Преди дни световноизвестната певица разсея окончателно всички съмнения.

"Пепе е гей! Той е най-добрият ми приятел, танцуваме заедно. Той направи толкова много за мен, само като ме държи за ръката - нещо, което ми липсваше много дълго време. Да си в обятията на мъж, който е висок 1,91 м., е нещо прекрасно. Хората обаче си помислиха, че зад това се крие нещо повече", сподели наскоро тя.


Анкета

Кого предпочитате за кмет на София?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.