Румен Радев предизвика огромен скандал на дербито за купата! Президентът направи политическа пропаганда на Корнелия Нинова на мача

16-05-2019           

Скандал предизвика сред феновете на пловдивските грандове "Локомотив" и "Ботев" появата на президента Румен Радев на дербито между тях за купата снощи. Държавният глава според тях е ползвал спортното мероприятие с предизборна цел, за да прави реклама на БСП и Корнелия Нинова. 

Радев за първи път се появява на мач и до момента няма никакво отношение към родния футбол и спорт въобще, заради което присъствието му моментално бе възприето от феновете като пропаганда. Това бе и причината шумно да бъде освиркан от запалянковците и на двете агитки, когато дикторът незнайно защо съобщава името му като на някаква ВИП персона.  

Най-големият фен на "Ботев Пловдив" Велизар Цолакидис също обяви, че присъствието на президента Румен Радев е смешно, с което прави политическа пропаганда в полза на БСП и Корнелия Нинова за предстоящите евроизбори.

"Радев не е фен на футбола. Не е помогнал с нищо за развитието на спорта в България. Не сме видели да подкрепя спортна кауза", каза Цолакидис. "След като дикторът на мача обяви, че президентът присъства на двубоя и поздравява всички пловдивчани, ние се почувствахме като на селска сватба. Никой не му обърна внимание и даже беше освиркан", допълни той./Пик


Анкета

Одобрявате ли за консул във Валенсия Пламен Георгиев?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.