Родни и световни знаменитости полудяха по FaceApp

18-07-2019           

На кого не му се иска да надникне в бъдещето дори и само за момент? Например за да провери как ще изглежда, когато годинките станат повече и косите побелеят. Родни и световни знаменитости полудяха по FaceApp - филтър за снимки, който предоставя именно такава възможност. Приложението използва изкуствен интелект, за да преправи снимка на потребителя, който може да види как ще изглежда като по-възрастен или като човек от другия пол.
Юхууу! Да ви представя Троицата, след около 30: пенсиониран и хаплив Прадядо Коледа (с отдавна гръмнали капиляри в лявото око, вероятно от намигане или обикновен гняв); красиво поостарял доктор Колев - все така магнетичен и търсен; живата легенда на перото и чашката - Папи Буковски, премъдър, преуспял... и препил", написа в Инстаграм любимият на Гала - Стефан и публикува снимка с приятелите си Атанас Колев и Папи Ханс.
Футболисти, телевизионни звезди, модели, изпълнители и актьори споделиха как ще изглеждат, когато остареят. Всички те се включиха в предизвикателството в социалните мрежи FaceAppChallenge.


Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.