„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ участва в състезание по индустриално инженерство

06-12-2018           

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД, глобален разработчик и доставчик на за висококачествена комуникационна свързаност, участва в състезание по индустриално инженерство T.I.M.E.S. - Tournament in Management and Engineering Skills, организирано от „Сдружение на студентите по индустриално инженерство и мениджмънт“ в Техническия Университет - София / Локална група ESTIEМ. Отборите бяха два – по 4 участника във всеки отбор, които бяха студенти основно 4 курс, като повечето учат Индустриално инженерство, съобщиха от компанията. Събитието се проведе в ТУ-София. Състезанието се състоя от две части - решаване на казуса и представяне на решенията. Казусът беше представен от отдел Инженеринг в „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД. Журито беше от двама преподаватели, един алумни и двама представители на компанията -  Радослав Радев - Управител и Златозар Иванов - Мениджър Производствен Инженеринг.

Студентите се бяха подготвили отлично и с голямо желание, и страст презентираха пред журито. Успяха да отговорят на въпросите и дадоха своите предложение към компанията, на база заданието. Отборът-победител бе награден с парична награда и участие  в лятната стажантска програма Ready & Motivated 2019 г. на компанията..

„Смятаме, че индустриалните инженери и индустриалните мениджъри са необходими кадри  и в последствие специалисти в широк спектър от индустрията и е важно ранното и последователното взаимодействие със студентски организации и бизнеса“, заяви Радослав Радев, управител на „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД.

ESTIEM произлиза от European students of industrial engineering and management. Основана е през 1990 в Дортмунд, Германия, като възможност за лесно пътуване и свързване със студенти от специалността по целия континент. Всяка година се организират над 120 събития с академичен, професионален и културен аспект. В България ESTIEM  е представена  в Техническия университет – София, а локалната група от 10 активни студенти съществува официално от 2001 г.


За R&M

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД е част от международната група R&M, която работи в повече от 40 страни. Компанията е основана през 1964 г. и е в топ 3 в сектора в Европа и Средния изток. Комуникационните решения за свързаност се използват за изграждане на офисни мрежи, центрове за данни и публични мрежи.

В България има още една фирма от групата. Търговското дружество "R и M България" ЕООД е основано през 2007 година, със седалище и адрес на управление град София. Тя предлага портфолио от висококачествени продукти и системи за комуникационни мрежи и мрежи за данни. Компанията оперира на 13 пазара в югоизточна Европа, ръководени от офиса в София, и разполага с висококвалифицирани експерти в областта на мрежовото оборудване.

Повече информация за Райхле и Де-Масари България Пръдакшън ЕООД и продуктите, които предлага у нас, бихте могли да намерите в  сайта на компанията: www.rdm.com


Анкета

Защо не гласувахте на евроизборите?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.