„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ направи обучение за превенция на рака на гърдата

16-05-2019           

„Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД организира здравен семинар за превенция на рака на гърдата за служителите си. „Поканихме Катя Казанджиева да представи темата от първо лице на нашите служители днес и на 21 май, като тя даде основни насоки за предотвратяване на разболяване от рак на гърдата“, заяви Ирина Рибарова, мениджър „Човешки ресурси“ в компанията. Катя Казанджиева е завършила финанси в УНСС. Работила е като банков служител, одитор и финансов директор. След операция от рак на гърдата през 2017 година, концентрира вниманието си върху начина на живот в големия град и как да оцелеем в днешните условия. Основната й дейност е насочена към предоставяне на информация и обучение на работещите хора в посока запазване на здравето.

„Според статистиката, в България една от всеки 8 жени се разболява от рак на гърдата. Всеки четвърти умира от рак, а вече над 10% от населението на страната умира от рак. Ранната диагностика е нещо важно, но ключовият момент е да не стигаме до необходимост от лечение“, посочи Казанджиева. По време на срещите служителите ще могат да се запознаят с рисковите фактори за развитие на онкологично заболяване, връзката между начина на живот, кръвната група, храненето и болестта, как да изградят своя здравна стратегия за предпазване от онкологични и други тежки заболяване и много други теми.

Здравният семинар, организиран от „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД е част от поредицата инициативи за корпоративна-социална отговорност на компанията. Грижата за здравето и безопасността на служителите, превенцията, опазването и защитата на околната среда, са сред основните принципи по устойчиво развитие, които спазва организацията.

За R&M

R&M (Reichle & De-Massari AG) e лидер в разработката, производството и доставката на цялостни решения за изграждане на висококачествени комуникационни мрежи. Иновативните технологии, използвани в дизайна и производството на оптични и медни компоненти и кабели, гарантират висока скорост и непрекъсваемост на преноса на данни в LAN, Data Center и FTTx мрежите. В България R&M е представена от търговското дружество „Р и М България“ ЕООД и производствената база „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД.

„Р и М България“ ЕООД повече от 17 години предлага продуктите на R&M на българския пазар и днес оперира в 12 държави от Югоизточна Европа, предоставяйки индивидуален подход в изготвянето на цялостни клиентски решения. Основаното през 2011 г. дружество „Райхле и Де-Масари България Пръдакшън“ ЕООД е тясно специализирано в разработката, дизайна и производството на оптични компоненти, използвани за цялостното изграждане на комуникационни мрежи. Продукцията на производствената база е достъпна на международните пазари чрез повече от 40 търговски организации на R&M по света. Повече информация можете да намерите на https://www.rdm.com/bgr_en


Анкета

Одобрявате ли за консул във Валенсия Пламен Георгиев?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.