Прокуратурата ще се самосезира ли с цел проверка на възможна схема за купуване на гласове в Ракитово от фамилията на кмета Холянови

01-11-2019           

Както вече писахме, в община Ракитово положението с местното управление е по – специфично. В предишна статия по сигнал ви илюстрирахме как кмета Холянов е създал малко феодално имение в общината.

Сега обаче, в период на избори и балотаж, става все по – интересно, дали семейство Холянови не си купуват и вота за следващ мандат, за да продължи господството им над важните за кметството блага! Наш брилянтен фотограф успя да заснеме на място интересни снимки, за които се чудим дали прокуратурата няма да се самосезира и да направи проверка как се провеждат изборите в общината, освен съмненията за конфликт на интереси, които витаят в Ракитово, свързани с бизнесите на синовете му, ползвайки кметския пост, за да облагодетелства семейството си, за което ни сигнализираха местни жители.

Съмненията за закупуване на гласове са огромни, след като ни бяха предоставени снимките от нашия брилянтен фотограф, осмелил се да проследи действията на единия от синовете на Холянов – Георги, на когото предполагаме е дадена нелеката задача да подсигури гласове за баща си! На снимките е видно как от луксозното возило сина на кмета Холянов разговаря с местен ром, който вече държи в ръцете си 50 лева. Предполагаме, че банкнотата в ръцете на рома не е само да си прави вятър.

Ясно се вижда в огледалото на луксозния джип, че стои Георги Холянов, син на досегашния кмет и сегашен кандидат отново на Ракитово. Предполага се, че е тръгнал на разходка при ромите, които държат банкноти от 50 лева, докато говорят с него. Тези предположения обаче са притеснителни и е нужно компетентните органи да вземат мерки и да се самосезират преди настоящия балотаж, защото живущите в Ракитово нямат смелост да подадат сигнал.

Направихме си труда да научим и името на рома, който държи парите, докато разговаря с Холянов, за да е по – лесно на органите при евентуална проверка на място. Казва се Марин Илинов. Прилагаме и още снимки, от които е видно в каква компания е сина на Холянов!


Анкета

Подкрепяте ли да се плащат данъци за апартаментите в Airbnb?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.