Скандал в Ботевград: Кандидати за кметове си крещят сред боклука

03-10-2019           

Голям скандал се е развихрил вчера в близост до ботевградското село Трудовец. Кандидатите за кметове Иван Гавалюгов (досегашен кмет на Ботевград)  и Георги Георгиев (бивш кмет на града) са се изпокарали насред шосето пред погледите на много хора заради селския боклук.

Същия ден по-рано Георгиев и хората от неговата листа решили да открият  предизборната си кампания в селото с акция по чистене на отпадъци, четем в сайта botevgrad.news. В разгара на инициативата обаче, изведнъж на мястото един след друг се появили кандидатът за кмет на Трудовец от подкрепящата Гавалюгов партия, автомобил на Обществения ред заедно с началника на отдела в Община Ботевград и самият Иван Гавалюгов. Последният се разкрещял на Георгиев и хората му, че тоя боклук не бил тяхна работа, а на общинското БКС. Другият не му останал длъжен и докато двамата си разменяли бурни реплики, на място довтасала и тежка техника на общинската фирма, за да изрине набързо предмета на спора.

Хората на Георгиев пуснали случая на своята страница във фейсбук, от Община Ботевград пък решили да се защитават и им постнали отговор направо там, и така скандалът за селския боклук заживял нов живот в социалните мрежи като достоен старт на предизборните страсти.


Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.