Певецът Стефан Илчев се снима с Марая Кери

11-07-2018           

Най-добрият имитатор на Лили Иванова - певецът Стефан Илчев се снима със световната звезда Марая Кери в Лас Вегас, видя Скандал в неговия профил.

Там тя изнася поредица от концерти The buturfly returns в Сизър палас с най-големите си хитове.

Стефан е бил на нейната изява вчера и е успял да се дореди за снимка с певицата. Той пее песни още на Марая Кери и Уитни Хюстън.

Илчев обикаля на турне из САЩ, където пее на българските ни сънародници.

Освен това в хотел Ария, където е отседнал, е видял и баскетболната легенда Майкъл Джордан, похвали се още той. Стефан е поздравил и тази звезда.

Стефан Илчев е роден на 12 април 1982 г. в Бургас. Има уникален глас по рождение, заради който го наричат „мъжката Лили Иванова”. Завършва Музикалната академия в София със специалност „оперно пеене” в класа на проф. Благовеста Карнобатлова. Защитава магистратура в Австрия. Пее и в македонската опера, но става най-известен с имитациите си на естрадната прима. Стефан Илчев направи силен дебют на българската поп сцена през 2008-ма година с песента “Близо до мен”. Носител е на много награди от фестивали и конкурси както в България, така и в чужбина.

Betty10.09.2018 г., 01:49 ч.

Дори нашите Валя Балканска,Стефка Съботинова,Надка Караджова,Леа Иванова, Сфи Маринова,която има 5 октави, Лили Иванова...пеят на живо много по-добре от тази Мараяс тънкото гласче!

Гери10.09.2018 г., 01:44 ч.

Нагледал се е на як плейбек! Кой ерудиран и високоинтелигентен човек ще предпочете тази комерсиална лигава певица над Мария Калас,Монсерат Кабайе,Уитни Хюстън,Ела Фитзджералд,Махалия Джексън,Арета Франклин,Тина Търнър,Сара Вон,Шърли Беси и куп певици с богати и плътни гласове,пеещи на живо, а не на плейбек като тази лигла! Дор

Мария10.09.2018 г., 01:38 ч.

Сега разбирам защо няма свой стил! Любима му е певица от 90--те,която вече никой не я слуша, с още по-тънък глас от неговия, с лигава музика за хомосксуални и нискоинтелигентни,защото никой ерудиран и високоинтелигентен човек няма да предпочете тази комерсиална певица над Мария Калас, Монсерат Кабайе, Ела Фитцджералд,Уитни Хюстъ

Анкета

Ще завърши ли своя мандат правителството?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.