Певецът Стефан Илчев се снима с Марая Кери

11-07-2018           

Най-добрият имитатор на Лили Иванова - певецът Стефан Илчев се снима със световната звезда Марая Кери в Лас Вегас, видя Скандал в неговия профил.

Там тя изнася поредица от концерти The buturfly returns в Сизър палас с най-големите си хитове.

Стефан е бил на нейната изява вчера и е успял да се дореди за снимка с певицата. Той пее песни още на Марая Кери и Уитни Хюстън.

Илчев обикаля на турне из САЩ, където пее на българските ни сънародници.

Освен това в хотел Ария, където е отседнал, е видял и баскетболната легенда Майкъл Джордан, похвали се още той. Стефан е поздравил и тази звезда.

Стефан Илчев е роден на 12 април 1982 г. в Бургас. Има уникален глас по рождение, заради който го наричат „мъжката Лили Иванова”. Завършва Музикалната академия в София със специалност „оперно пеене” в класа на проф. Благовеста Карнобатлова. Защитава магистратура в Австрия. Пее и в македонската опера, но става най-известен с имитациите си на естрадната прима. Стефан Илчев направи силен дебют на българската поп сцена през 2008-ма година с песента “Близо до мен”. Носител е на много награди от фестивали и конкурси както в България, така и в чужбина.

Betty10.09.2018 г., 01:49 ч.

Дори нашите Валя Балканска,Стефка Съботинова,Надка Караджова,Леа Иванова, Сфи Маринова,която има 5 октави, Лили Иванова...пеят на живо много по-добре от тази Мараяс тънкото гласче!

Гери10.09.2018 г., 01:44 ч.

Нагледал се е на як плейбек! Кой ерудиран и високоинтелигентен човек ще предпочете тази комерсиална лигава певица над Мария Калас,Монсерат Кабайе,Уитни Хюстън,Ела Фитзджералд,Махалия Джексън,Арета Франклин,Тина Търнър,Сара Вон,Шърли Беси и куп певици с богати и плътни гласове,пеещи на живо, а не на плейбек като тази лигла! Дор

Мария10.09.2018 г., 01:38 ч.

Сега разбирам защо няма свой стил! Любима му е певица от 90--те,която вече никой не я слуша, с още по-тънък глас от неговия, с лигава музика за хомосксуални и нискоинтелигентни,защото никой ерудиран и високоинтелигентен човек няма да предпочете тази комерсиална певица над Мария Калас, Монсерат Кабайе, Ела Фитцджералд,Уитни Хюстъ

Анкета

Подкрепяте ли задължителния характер на ваксинациите в България?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.