Пеевски: О, това обединение на БТВ и НОВА е монопол

12-06-2019           

Повода за тази реплика на депутата от ДПС, беше факта, че един репортер държеше и двата микрофона на конкурентните телевизии.

Депутатът от ДПС Делян Пеевски разконспирира на живо в парламента картела между двете големи телевизии с национален ефир - Би Ти Ви и Нова телевизия. Направи му впечатление фактът, че една ръка държи микрофоните и на двете уж конкурентни медии. 

Нещо, което многократно алармира ръководството на тези телевизии поне от куртоазия да помолят репортерките си да не се излагат. Идентичната им работа, която пред обществото представят като конкуренция и мамят нагло зрителите си обаче не спира. Не само си държат микрофоните, ами се уговорят и коя какъв въпрос ще зададе, която ще е първа, коя втора, за да не се дублирали... 

Пеевски реагира адекватно с почуда на този феномен и попита репортерката, държаща микрофоните: "Вече Би Ти Ви и Нова заедно ли са? Ооо, това обединение е монопол!", възкликна депутатът, имайки предвид законите за конкуренцията. "Помагаме си", смотолеви неизвестната женица, видимо смутена, че е хваната в позорния гаф. 


Анкета

Кого предпочитате за кмет на София?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.