Първото в България акробатично шоу на въздушен куб представи Megami Club - Hotel Marinela

16-04-2018           

Megami Club – Hotel Marinela представи първото в български нощен клуб акробатично шоу на въздушен куб
Сложният номер с четирима акробати беше акцент в програмата на тематичните партита The Wind of Dreams

В края на март, когато Богинята на нощния живот в София отпразнува втория си рожден ден с три впечатляващи партита, за първи път клиентите на български клуб видяха спиращ дъха номер - акробатично дуо на въздушен куб. Невижданото у нас съчетание е резултат от дълга и сериозна подготовка и изисква дълги репетиции за постигане на съвършена ловкост и синхрон.
През изминалия уикенд номерът беше акцент в шоупрограмата на тематичните партита The Wind of Dreams с гост изпълнители Азис и Фики. През трите дни обаче в изпълнението на сложния номер се включиха четирима акробати, които оставиха без дъх клиентите на Megami Club – Hotel Marinela с безупречен баланс и красиви акробатични фигури.
Акробатиката на въздушен куб ще остане в шоупрограмата на клуба, който всяка седмица изненадва гостите с нещо ново. Следващата парти тема е Touchdown. Гост изпълнител на 19 април, четвъртък, ще бъде Емануела (всички притежатели на ISIC/ITIC карти влизат безплатно и получават 10% отстъпка от сметката). В четвъртък входът ще бъде безплатен и за всички дами. Софи Маринова ще гостува на 20 април, петък, а в събота, 21 април, е традиционното DJ парти с резидънт диджеите Maxy и Spirit.
Освен впечатляващото акробатично шоу на въздушен куб, в шоупрограмата на клуба ще се включат балет Megami, акробати, топлес красавици и други.
За да не пропуснете най-добрите партита в София, резервирайте своето място на номер 0879 333 999 и станете част от емоцията.


Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.