Пак мутри! Охранители бият чужденци на Какао бийч. Дали ще идват туристите?

13-08-2019           

Охраната на "Какао бийч" в Слънчев бряг наби двама чужденци, които искаха да влязат в заведението. Ситуацията се е случила в събота, когато е пускал българският диджей Методи Христов. За това алармираха пред "Скандал" посетители.

Причината била, че искали да влязат с джапанки. Клубът обаче не позволявал влизането с подобно облекло. "Напираха да влязат въпреки, че ги върнаха. Тогава излезе една огромна мутра като горила от охраната и им удари по няколко шамара, за да се разкарат. Ударът по едното момче беше толкова силен, че той дори падна на земята", разказаха очевидци на случката. Хората на опашката реагираха остро, като коментираха, че не може така да се отнасят към посетителите.  
Заради подобно поведение едва ли тези чужденци ще дойдат повече в България. Покрай тях няма да дойдат поне още 20-30 човека като чуят за какво бият в страната. Завръщането на мутрите по нашето море определено ще отблъсне и малкото туристи, които са решили да почиват тук. Българите също избират Гърция и Турция именно заради лошото отношение у нас. Според хотелиери, ресторантьори и туроператори контингентът на мутрите от бившата СИК Младен Михалев - Маджо, Маргините, Жоро Главата и др. се вихрят с пълна сила на Слънчев бряг. В допълнение са хората на Митьо Очите и на Таки от бившата ВИС.
Екип на "Скандал"


Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.