От февруари БНТ може да остане без Генерален директор

10-01-2019           

Утре съдът на втора инстанция ще гледа делото срещу Константин Каменаров за шофиране пиян с 1.65 промила алкохол в кръвта.
Очаква се това да е последното заседание, особено след като председателя на състава глоби с 1000 лв. Каменаров за шиканиране /бавене на процеса/. Почти една година генералният директор с процедурни, адвокатски хватки и съмнителни болнични отлагаше насрочените дела.
Припомняме, че Каменаров бе осъден на година и три месеца условно с три годишен изпитателен срок за това, че е шофирал след като е пил уиски и златен корен за отслабване с чист спирт. Тези факти той сам си е признал пред първоинстанционният съд. 
Ако, както се очаква, Градският съд подтвърди присъдата, БНТ остава без Генерален директор, защото осъден за престъпления от общ характер не може да заема този пост. Затова СЕМ трябва да насрочи конкурс за нов шеф на телевизията. 
Едномесечен е срокът за произнасяне на решението, тоест до средата на февруари ще е ясна съдбата на Константин Каменаров. Хора от БНТ твърдят, че финансовото положение на телевизията майка е катастрофално. Всички се чудят кой ще бъде този смелчага, който ще поеме телевизия, която е във фактически фалит с над 30 милиона дефицит.

Марги Николова11.01.2019 г., 10:09 ч.

Марги, тия 30 милиона от теб дойдоха, да ти... майката!

Младен10.01.2019 г., 19:11 ч.

Като го гледам ,услажда му се пиенето.

Анкета

Отнемат ли ви предимството на пешеходна пътека?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.