Ново мобилно приложение ще ни помага в търсенето на свободен електромобил

12-01-2018           

Ново мобилно приложение помага на столичани да открият най-близкия до тях свободен електромобил, да го запазят и наемат.

Модерната услугата е факт от два месеца, а броят на регистриралите се потребители вече надвишава 5000. 
Каршеринг-услугата предлага удобен, екологичен и ефективен начин за придвижване в града. Електромобилите са разположени на ключови места в централната градска част, като наемането и освобождаването им може да бъде извършено в синя и зелена зона, където паркират напълно безплатно, както и на други специално обособени места, посочени на картата в мобилното приложение Spark your electric drive. Това обясни изпълнителният директор на компанията, предоставяща услугата Стефан Спасов:

Това означава, че всеки един потребител, който се регистрира на нашата платформа, която всъщност е една апликация, може да види всичките коли, които са налични в града, колко са далече от неговото местоположение, може да ги резервира, да ги включи през самата апликация. Влиза, използва автомобила без никакво ограничение във времето, след което излиза и го заключва отново с апликацията,съобщи БНР. В автомобила през цялото време има документи и ключ, с който може да се запали автомобилът и да се придвижи от точка А до точка Б.


Анкета

Имат ли гражданите основание за недоволство от ремонтите в центъра на столицата?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.