Нова ТВ отива на зле. Напускат хора

13-06-2018           

Сутрешният блок на Нова телевизия остана без шеф след поредни промени в екипа

През май, след едва няколко месеца на поста, предаването се раздели с новия си изпълнителен продуцент Лили Ангелова. Тя дойде от БНТ и бе назначена на мястото на Валерия Чанкова. 

Ангелова не е успяла да се впише пълноценно в продукцията. Засега обаче не е назначен нов титуляр. 

От тази седмица в ефир се завърна водещият Виктор Николаев, чието неколкоседмично отсъствие бе широко коментирано и събуди подозрения за отстраняването му. Причината за отсъствието на Николаев е била сериозен здравословен проблем. Журналистът вече се е възстановил и от днес е отново на работа.

Междувременно от "Здравей, България" отпаднаха две от редовните рубрики на блока - спортните интервюта на Деян Веселинов и рубриката на Деси Банова. Веселинов сам е взел решение да напусне телевизията след 12 години работа там. Той написа в профила си, че благодари на медията за годините заедно. Деси Банова пък очаква дете и излиза в майчинство.

След кратко завръщане екрана Миа Сантова също се раздели с медията. Тя водеше новините в 16 часа. Според запознати Сантова е напуснала сама, тъй като очаквала да води собствено предаване, а то така и не било програмирано./offnews.bg

Петкова 15.07.2018 г., 17:24 ч.

Махнете недоразумението Гала и любовника й.

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.