Над 1/3 от територията на България отива на концесия в зелените

17-04-2019           

Собственикът на Walltopia Ивайло Пенчев публикува коментар във фейсбук по повод Натура 2000 и мераците на природозащитниците.

Според бизнесмена  Натура 2000 е програма за насилствена експроприация на частна собственост, водена от новите морални диктатори - природозащитниците.

Натура 2000 трябва да изчезне в този и вид. Един имот може да бъде вкаран в тази мрежа само свободно, чрез преговори със собственика. Всичко друго е присвояване, допълва Ивайло Пенчев.

Ето и пълния текст на мнението му:

Натура 2000 обхващала една трета от територията на страната.

В останалите две трети собствениците на имоти отдавна са достатъчно ограничени в упражняване правата си на собственост.

Въпреки че човек е собственик на даден имот, някакви регулатори, които не са дали и една стотинка за него имат пълна власт да се разпореждат с ползването му.

Дори и извън Натура 2000, правата на собствениците вече са неприемливо ограничени от всякакви не собственици.

В натура 2000 обаче върху тези ограничения се добавят и мераците на поредна група не- собственици - природозащитниците.

Натура 2000 е програма за насилствена експроприация на частна собственост, водена от новите морални диктатори - природозащитниците.

Диктатурата на природозащитниците не е различна от Диктатурата на пролетариата.

И двете групи изземват собствеността на хората в полза на светлото бъдеще.

Живяли сме го това бъдеще.

Натура 2000 трябва да изчезне в този и вид.

Един имот може да бъде вкаран в тази мрежа само свободно, чрез преговори със собственика.

Всичко друго е присвояване

Спирането на Закона за биологичното разнообразие от премиера Бойко Борисов означава, че 1/3 от територията на България отива на концесия на зелените - природозащитниците. Трябва да се даде децентрализация на местните общности, защото иначе всичко по Натура ще се управлява хем от природозащитници, хем от партия "Зелените", която не може да събере 4% да влезе в парламента. Наскоро името и се оказа незаконно. През годините царете са давали имоти на велможите за заслуги. Какви са заслугите на зелените, за да получат 1/3 от България. Те искат да управляват хората през забрани. Как се вписват забраните в идеята на правителството пи положение, че иска да облекчава икономическите режими. Освен това като дадеш на зелените управлението къде да забраняват и къде не - как се бориш с корупцията? Така природозащитниците няма да носят отговорност пред никого. Те не са избрани от народа и не са институция. Войната със зелените ще бъде на територията на цялата страна. А не само както стана по морето в районите на Шабла и Каварна.

Морски20.04.2019 г., 15:23 ч.

Напълно съгласен съм с Ивайло Пенчев. Фалшивите природозащитници най-безскруполно присвояват частна собственост без да има никакъв контрол върху действията им.

Лили18.04.2019 г., 20:21 ч.

Това е малоумно! Как са го допуснали? Няма ли морал в МОСВ?

Стефан18.04.2019 г., 18:48 ч.

Зелените своеволия ще продължават, ако не се вземат мерки.

Иван18.04.2019 г., 17:31 ч.

За съжаление България е в плен на „зеленият октопод“! Затова страната ни е на последно място в Европа, защото слушаме Прокопиев и Тома Белев!

Ало Ало18.04.2019 г., 11:54 ч.

За мен тези зелени не са никакви еколози, а измамници! Хора, които искат само пари да събират, откъдето може и колкото повече, толкова по-добре.

Fanfan17.04.2019 г., 18:11 ч.

Значи, което не е за зелените е обречено на погром , това ли е логиката на тези зелени измамници?!

Атанас Чобанов17.04.2019 г., 13:11 ч.

Каква истинска журналистика в България! Вестнико-списание "Капитал", което е на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев защитава тезите на "зелените", зад които се знае, че седи... Иво Прокопиев!?! Свободна журналистика!

Анкета

Защо не гласувахте на евроизборите?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.