Над 1/3 от територията на България отива на концесия в зелените

17-04-2019           

Собственикът на Walltopia Ивайло Пенчев публикува коментар във фейсбук по повод Натура 2000 и мераците на природозащитниците.

Според бизнесмена  Натура 2000 е програма за насилствена експроприация на частна собственост, водена от новите морални диктатори - природозащитниците.

Натура 2000 трябва да изчезне в този и вид. Един имот може да бъде вкаран в тази мрежа само свободно, чрез преговори със собственика. Всичко друго е присвояване, допълва Ивайло Пенчев.

Ето и пълния текст на мнението му:

Натура 2000 обхващала една трета от територията на страната.

В останалите две трети собствениците на имоти отдавна са достатъчно ограничени в упражняване правата си на собственост.

Въпреки че човек е собственик на даден имот, някакви регулатори, които не са дали и една стотинка за него имат пълна власт да се разпореждат с ползването му.

Дори и извън Натура 2000, правата на собствениците вече са неприемливо ограничени от всякакви не собственици.

В натура 2000 обаче върху тези ограничения се добавят и мераците на поредна група не- собственици - природозащитниците.

Натура 2000 е програма за насилствена експроприация на частна собственост, водена от новите морални диктатори - природозащитниците.

Диктатурата на природозащитниците не е различна от Диктатурата на пролетариата.

И двете групи изземват собствеността на хората в полза на светлото бъдеще.

Живяли сме го това бъдеще.

Натура 2000 трябва да изчезне в този и вид.

Един имот може да бъде вкаран в тази мрежа само свободно, чрез преговори със собственика.

Всичко друго е присвояване

Спирането на Закона за биологичното разнообразие от премиера Бойко Борисов означава, че 1/3 от територията на България отива на концесия на зелените - природозащитниците. Трябва да се даде децентрализация на местните общности, защото иначе всичко по Натура ще се управлява хем от природозащитници, хем от партия "Зелените", която не може да събере 4% да влезе в парламента. Наскоро името и се оказа незаконно. През годините царете са давали имоти на велможите за заслуги. Какви са заслугите на зелените, за да получат 1/3 от България. Те искат да управляват хората през забрани. Как се вписват забраните в идеята на правителството пи положение, че иска да облекчава икономическите режими. Освен това като дадеш на зелените управлението къде да забраняват и къде не - как се бориш с корупцията? Така природозащитниците няма да носят отговорност пред никого. Те не са избрани от народа и не са институция. Войната със зелените ще бъде на територията на цялата страна. А не само както стана по морето в районите на Шабла и Каварна.

Морски20.04.2019 г., 15:23 ч.

Напълно съгласен съм с Ивайло Пенчев. Фалшивите природозащитници най-безскруполно присвояват частна собственост без да има никакъв контрол върху действията им.

Лили18.04.2019 г., 20:21 ч.

Това е малоумно! Как са го допуснали? Няма ли морал в МОСВ?

Стефан18.04.2019 г., 18:48 ч.

Зелените своеволия ще продължават, ако не се вземат мерки.

Иван18.04.2019 г., 17:31 ч.

За съжаление България е в плен на „зеленият октопод“! Затова страната ни е на последно място в Европа, защото слушаме Прокопиев и Тома Белев!

Ало Ало18.04.2019 г., 11:54 ч.

За мен тези зелени не са никакви еколози, а измамници! Хора, които искат само пари да събират, откъдето може и колкото повече, толкова по-добре.

Fanfan17.04.2019 г., 18:11 ч.

Значи, което не е за зелените е обречено на погром , това ли е логиката на тези зелени измамници?!

Атанас Чобанов17.04.2019 г., 13:11 ч.

Каква истинска журналистика в България! Вестнико-списание "Капитал", което е на подсъдимия олигарх Иво Прокопиев защитава тезите на "зелените", зад които се знае, че седи... Иво Прокопиев!?! Свободна журналистика!

Анкета

Кого предпочитате за кмет на София?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.