Мутрата Жоро Главата гони незаконно собственици на магазини в Слънчев бряг

08-08-2019           

Мутрата Георги Славов, известен като Жоро Главата гони незаконно собственици на помещения в хотел "Хевън" в Слънчев бряг, на който той е собственик. За това алармираха местни от Несебър пред "Travelnews".

Главата възнамерявал да прави казино отдолу на хотела за сезон 2020. Помещенията обаче са на редица собственици, които са ги закупили преди години. Той се срещнал с тях с един куп мутри-охрана и им казал да се изнасят като ще им ги изкупи на пазарни цени. В момента имотите в Слънчев бряг са на доста ниски цени, тъй като няма купувачи.
"Ако не се изнесете доброволно ще ви ги запаля и пак ще ми ги дадете, дори и без пари", заплашил ги Главата. Това лято той им е спрял водата, за да ги принуди да се махат. Хората не знаят към кой да се обърнат и са в безизходица. Властите в Несебър и Бургас твърдели пред тях, че нищо не могат да направят, защото ставало въпрос за мутри и големи интереси.
Жоро Главата бил близък с Маргините, с Митьо Очите и с Младен Михалев-Маджо, коментират хотелиери в Слънчев бряг. Той е син на взривения бос от групировката СИК Стоил Славов. Към нея принадлежаха именно Маргините и Маджо.
Хотел „Хевън“ нашумя преди години, тъй като беше построен върху пясъка и дюни в Слънчев бряг. По времето на две правителства от ДНСК обсъждаха законността на луксозния хотел. Неколкократно в общественото пространство излизаше „пиар“ информация, че „Хевън“ ще се събаря, но аргументите в съда на държавната институция не издържаха. 


Анкета

Ще изкара ли мандата си правителството Борисов 3?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.