МОСВ командирова зелен партиец в Италия

12-06-2017           

Министерство на околната среда и водите е поело разходите на Петко Цветков, съпредседател на партия „Зелените” до Италия. Поводът за този жест към еколозите е, че в Падуа се провежда семинар за зоните Натура 2000.

Тази тема са оказва много важна за Зелени, но не и за МОСВ. Вместо министерството да изпрати свои експерти те пращат Петко Цветков, като поемат разходите му.

Цветков е човекът, който подписа коалиционното споразумение за създаването на „Движение Да, България” с Христо Иванов – Бойкикев. Самият еколог Цветков заедно с Тома Белев, бяха кандидат депутати от „Да, България”. Белев като втори в родния си Кърджали взе 21 /двадесет и едни гласа/. Но този провал не пречи на МОСВ да продължи да помага финансово Зелените.

Петко Цветков ще замине за прекрасния италиански град Падуа на издръжката на европейските и български данъкоплатци. Там той ще осигури някоя и друга поръчка, я за лешояди, лалугери или диви кози. И „еколозите” отново ще заработят милион, два. И пак с подкрепата на държавата.

Кривак12.06.2017 г., 18:09 ч.

На зелените в разничните смотани организацийки, ако им праснат една проверчица данъчна, свят ще им се завие. Много крадат тия гниди

Asta12.06.2017 г., 16:29 ч.

Така е, като са си пуснали пипалцата навсякъде и им минават номерцата.....

Sassa12.06.2017 г., 16:22 ч.

Който и зелен да пратят, където и да го пратят е безсмислено - те работа не вършат, а само точат пари

Dunчо12.06.2017 г., 16:12 ч.

Няма никакво значение кой е министър,зелените винаги загребват.Това е голям скандал.

Анкета

Одобряване ли акцията в Слънчев бряг срещу шума?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.