Мисис България 2019 крие шокиращи тайни

19-11-2019           

Изненадващи тайни крие новоизбраната носителка на титлата "Мисис България Worldwide 2019" Марина Цветанова, издават близките й. Едва 27-годишна красавицата има зад гърба си тежки удари от съдбата, които я амбицират да се бори и да побеждава. Марина изживява кошмарно преждевременно раждане преди 6 години, но лекарите успяват да се преборят за живота на дъщеря й Кристияна, след като бебето изпада в кома.

Преди да се омъжи, чаровницата се опитва да сбъдне детската си мечта и през 2010 г. подписва договор с нашумялата тогава музикална компания на Ники Китаеца - Real Enterprises. Той става неин продуцент, а сценичната й кариера ударно стартира с псевдонима Марина Риналди. След редица неизпълнени обещания и лъжи се разделят с шумен медиен скандал. Въпреки разочарованието от продуцента, Цветанова започва да се занимава професионално с пеене в продължение на 2 години.

Малцина знаят обаче, че тя е завършила Факултета по журналистика и масова комуникация в СУ "Св. Климент Охридски" с профили телевизия с вътрешна политика и икономика. Освен това перфектно владее английски и испански език, което я превръща в уникат сред носителките на корони. След бурната си музикална кариера и с диплома на журналист Марина се доказва на още едно поприще: до края на 2017 г. е акаунт мениджър "Корпоративни клиенти" в една от големите ни компании за мобилни услуги.

Натрупала опит на сцената и в бизнеса, носителката на титлата "Мисис България Топ модел" започва да работи професионално като манекенка. Мерките й са повече от забележителни - 90-60-90. Марина е участвала в ревюта на български и чужди дизайнери. През последната година създава и собствен моден сайт за италиански дрехи - www.rinaldi.bg, с над 1000 артикула, който с бързи темпове успешно се налага на пазара. Първата си колекция Марина ще представи на 29 ноември по време на традиционния моден форум Sofia Green Fashion Days, като фешън линията е изработена съвместно с дизайнера Милена Петрова и бранда Wolf Walley.

Източник: duma.bg


Анкета

Ще си купите ли елха за Коледа?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.