Меси навършва днес 32 години

24-06-2019           

Футболното явление, идол на милиони, изкусен майстор, “човекът-футбол” - Лионел Меси, днес навършва 32 години. Аржентинският маестро посреща рождения си ден в познатата аура на един от най-великите, който играта е виждала. Ла Пулга вече е в ролята на ветеран с куп отличия зад гърба си и на пиедестала на на-големите. Достатъчно е да споменем петте "Златни топки", четирите трофея от Шампионската лига, десетте титли от Ла Лига и куп върхови постижения.

Тазгодишният му рожден ден е под знака на изявите му с фланелката на Аржентина - голямата болка на митичния номер 10. Меси за сетен път ще опита да спечели голям трофей за “албиселесте”, като този път перспективите са доста мрачни. “Лос гаучос” минават през преходен период и разочароват с играта си, а цялата тежест отново е върху плещите на гения от Росарио.

Изминалият клубен сезон за Лео завърши с неочаквана горчивина. Звучният шамар срещу Ливърпул заличи отличните изяви на Барселона през цялата компания, както и рано спечелената титла. Финалът на сезона беше земетръсен и постави под въпрос пътя, по който са поели каталунците. Меси отново ще трябва да бъде познатият вдъхновител на каталунската магия в опит да построи играта на “блаугранас”.

Преди това обаче го чакат тежки елиминации с Аржентина и лятна почивка, по време на която трябва да се освободи от мисли и да презареди с нова енергия. Ще се наслади ваканция с най-голямата му радост - съпругата и трите му дечица.

 


Анкета

Какво ще стане с втората пенсия?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.