Мажд Алгафари: Светът сам си създаде война между етноси и религии

19-06-2017           

Светът сам си създаде тези групировки, тази война между етноси и религии и сега започваме да берем плодовете.Това коментира по БТВ Мажд Алгафари по случай снощното нападение в Лондон срещу мюсюлмани. По думите му това може да е отмъщение на хора, които са претърпели загуби от ислямисти. 
Това може да е един вид отмъщение. Светът чрез медиите и политиката успя да убеди хората, че това са ислямисти, свързани с исляма, но това не е вярно, каза той. По думите му тероризъм е всяко едно посегателство спрямо човешкия живот. 
Алгафари посочи, че 2013 - 2014 година у нас идваха сирийци, които бягаха масово от това, което се случва в Сирия. 
Сега в момента това, което се случва  и тези, които влизат основно са икономически имегринти. По думите му  над 90 процента от тях са абсолютни престъпници. 
По думите му един обикновен човек не би се държал нагло с полицаи и преводачи. Той каза, че най-нагли са били алжирците, а  в момента най-нагли са пакистанци  и афганистанци. 
Според него човек, ако е тръгнал с добри намерения не би лъгал преводачите, но за да те лъже значи нещо крие. По думите на Мажд Алгафари преводачи има, но не и на границата. Никой няма да отиде да им работи там за 15 лв. на час, с една наредба, за която не става за нищо. 
Според него натискът по границата от имигранти не е намалял. Каналджийстото и трафикът си работи, каза той. 
По думите му оградата по границата на места се реже и има дупки, през които минават мигрантите. 
Той заяви, че на мигрантите целта им е Европа - Германия, Франция, Швеция, но не и България.

 


Анкета

Одобряване ли акцията в Слънчев бряг срещу шума?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.