Максим Бехар започна да пиарства и рекламира президента

12-04-2019           

PR специалистът и собственик на M3 Communications Group Максим Бехар започна да пиарства на президента Радев. Неговата агенция разпространи прес информация за визитата на Радев в Катар и посещението му във Фондация Катар.

Явно Бехар се е заел да популяризира образа на Радев у нас и в чужбина.

Ето прес инфото:

Президентът на Република България посети Фондация Катар

Президентът Румен Радев похвали инициативите на Фондацията в областите на образованието и иновациите

11 април 2019 г., Доха, Катар – Днес, Президентът на Република България, Румен Радев, посети централата на Фондация Катар в т.нар. Град на образованието (Education City).

Той бе посрещнат от д-р Ахмад М. Хасна, Президент на университета Хамад бин Халифа и член на Фондацията. По време на визитата си президентът се запозна с инициативите в сферите на образованието и иновациите, целящи да подпомогнат развитието на държавата.

Придружаван от съпругата си, Десислава Радева, президентът Радев направи обиколка на централата, от която могат да се наблюдават университета Хамад бин Халифа, кампусите на осем международни университета, както и училищните и изследователски сгради на Фондацията.

Коментирайки значимостта на образованието за хората в България, президентът Радев каза: „Образованието е наш основен приоритет. Ние не разполагаме с природни ресурси като Катар. Нашият най-ценен ресурс са хората и затова образованието е най-голямата отговорност на правителството. Ние непрестанно постигаме добри резултати в тази насока и се нареждаме сред 5-те най-добри в световен мащаб в области като математика, физика и лингвистика. Това е от решаващо значение за способността ни да работим последователно в един все по-конкурентен свят.“

Коментирайки отношенията на България и Катар, президентът Радев заяви, че потенциалнo сътрудничество между двете държави е възможно в сферата на образованието.

„Образованието е област, в която Катар и България могат да си сътрудничат и да изградят взаимно полезни отношения“ – каза той.

В края на посещението президентът Радев подписа книгата за посетители и размени подаръци с д-р Хасна.

Фондация Катар – Отключване на човешкия потенциал:

Фондация Катар за образование, наука и обществено развитие е организация с нестопанска цел, която подкрепя превръщането на Катар в диверсифицирана и устойчива икономика.

Фондацията е основана през 1995 г. от Н. Пр. Шейх Хамад бин Халифа Ал Тани и Н. Пр. Шейха Моза бинт Насер, които споделят обща визия за предоставянето на качествено образование в Катар. Днес образователната система на Фондация Катар предлага възможности за учене през целия живот на хора от 6-месечна възраст до докторска степен, като така позволява на завършващите да се развиват в глобална среда и да допринасят за развитието на страната.

Също така Фондацията създава мултидисциплинарен иновативен хъб, където местни изследователи работят за справяне с глобални предизвикателства. Чрез насърчаване на учението по време на целия живот и социалната ангажираност чрез програми, свързани с катарската култура, Фондацията е отдадена на идеята да представи нови възможности на местните жители и да допринесе за доброто на целия свят.

Пълен списък с инициативи на Фондация Катар можете да намерите тук: www.qf.org.qa

За допълнителна информация, моля, пишете на pressoffice@qf.org.qa или се свържете с M3 Communications Group, Inc. на press@m3bg.com и 02/ 818 70 10

Кой е Максим Бехар?

Максим Бехар е български журналист, бизнесмен, дипломат и PR експерт от еврейски произход, почетен гражданин на град Шумен.

Журналистика

1985-1989: кореспондент на "Работническо дело" в Шумен.

1989-1991: кореспондент на "Работническо дело" във Варшава.

1992-1995: съосновател на вестник "Стандарт"

Бизнес

1994 г. Основател и главен изпълнителен директор на M3 Communications Group, Inc.

2001-2007: Председател на Българския форум на бизнес лидерите

2003: Съосновател с губернатора на Невада Боб Милър на българско-американска консултантска компания Miller & Behar Strategies.

2003: Основава и става председател на Борда на директорите на M3 Communications College – лицензиран колеж в България за публични комуникации, асоцииран с Manhattan Institute of Management, Ню Йорк.

2009-2011: Председател на Управителния съвет на Българската асоциация на PR агенциите

Бехар е председател на Съвета на Световния комуникационен форум в Давос, Швейцария и президент на Световната асоциация на PR агенциите (ICCO).

Дипломатическа служба

Бехар е Почетен консул на Република Сейшели в България.

Агентурно минало

Обявен е от т.нар. Комисия по досиетата за бивш сътрудник на Държавна сигурност от 1980 до 1988 г. Самият Бехар категорично отрича изнесената информация.

Максим Бехар12.04.2019 г., 17:16 ч.

Привет, нито аз, нито компанията ни, има нещо общо с Президента Радев, а и не се занимаваме с политически маркетинг от години. Към нас се обърна една наша партньорска американска агенция, по-скоро нейният офис в Доха - Ogilvy - която работи за Фондация Катар с молба да разпространим това прес съобщение. И това е всичко.

Анкета

Кого предпочитате за кмет на София?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.