Кои сайтове най-много цензурират информация?

12-09-2017           

Днес десетки медии публикуваха изследването на един от най-тиражните вестници, британският "Мирър", че Банско е в топ 15 на световните зимни курорти

Според класацията, зимната столица на Балканите е 7-ма, малко след най-престижните и баровски места, като Куршавел и Мeрибел. Скиорите участващи в класацията, са предпочели пистите по Пирин пред тези в Кортина д'Ампецо и Аспен. Но в Прокопиевия "Дневник" и Костовия "Медиапул", тази новина я няма. Цензурата и автоцензурата в тези "независими" медии са толкова силни, че не можаха да се примирят, че нещо хубаво може да се случи и в България. По изнесени данни преди време, в "Дневник" е имало над 3 000 /три хиляди/ материала срещу Банско. В "Медиапул" нещата са сходни. Яростен и непрестанен негативизим и нон-стоп дискредитиране на Банско, като ски дестинация. Отделно стотици публикации с мнения от зелените /лична креатура на Прокопиев/ пак срещу зимния туризъм и Пирин.

И днес, когато излезе тази престижна класация, която ще докара още повече туристи зимата, не само в Банско, но и в Боровец и Пампорово, "обективните", борците за чиста журналистика и фейк новините, спуснаха цензурата. Там такива нареждания се дават от Галя Прокопиева и явно тя се е намесила. И другата храненица на "Америка за България" - Стоянка Георгиева, да не остане по-назад, и тя спира информацията. А иначе не можеш им затвори устата, колко независими били.


Анкета

Кой подкрепяте във войната между президент и премиер?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.