Кметът на Стара Загора, изключителен нахалник, иска 33 млн. лв. от държавата

18-06-2017           

Кметът на Стара Загора, Живко Тодоров смята всички българи за бунаци. Днес той заяви, че е призовал старозагорци да гласуват за подкрепа на Референдума. Стара Загора по неговите думи трябвало да бъде зелен град.

Даде ама има проблем. За да се отчуждят частните земи във втръсналият на всички проблем с парк „Бедечка“, трябват повече от  33 милиона лева. Но общината ги нямала и г-н Кмета заявява съвсем нахално, че щял да се примоли и  ги поиска от премиера Бойко Борисов, тоест от държавния бюджет. Откъде накъде всички българи ще плащат на старозагорци, че искат парк с водни колелета и лодки. Като са такива "природолюбители", кмета и общинският съвет да вдигнат данъците на старозагорци, да съберат сами  33 милиона лева и тогава ако искат и Евродисни да си направят. Затова има разделение на властите и местно самоуправление.

Премиера ще даде много лош пример, ако допусне държавата да финансира подобни лобистки искания подплатени с измислени Референдуми. Утре такъв ще организират за Сините камъни в Сливен или тепетата в Пловдив. Като  са толкова зелени старозагорци да си плащат.

Деян18.06.2017 г., 21:11 ч.

Тоя искаот държавата освен 33 милиона на и още 30 за люлки цветница и пейки.Верно е началник.

Анкета

Одобряване ли акцията в Слънчев бряг срещу шума?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.