КАРЛОС КОНТРЕРА, ВМРО: ЗА НАС ВИТОША Е КАУЗА

08-10-2019           

Кандидатът за общински съветник от ВМРО Карлос Контрера настоява общината да осигури нормален  достъп на столичани до Витоша, като за това е крайно време да се положат усилия.
„Планината е затворена! Достъпът до нея е изключително труден. Ако не разполагате с личен автомобил или не успеете да се качите на един от малкото автобуси – реално не може да стигнете до Витоша, освен ако не сте добре трениран турист. За мен и ВМРО е важно да се възстанови Княжевският лифт, който е унищожен – всички опити той да бъде възстановен срещат отпор от т.нар. “зелени” организации, които блокират процеса, каза той пред национална телевизия “България 24”. 
“За четири години се опитах да убедя и кметът, и колегите съветници от ГЕРБ, че трябва да поискаме официално преразглеждане и актуализиране на плана за Витоша, за да възстановим лифтовете. Княжеският лифт може да бъде възстановен, а на по-късен етап и удължен. Ако при тези примитивни условия има около 8000-9000 хиляди деца, които се учат да карат ски, спокойно броят им може да стигне до 18-19 хиляди деца. Фактът, че има хора, които са против въжените линии по “екологични причини”, но допускат и не им пречи до планината да се качват хиляди тракащи дизелови двигатели, е абсурден. За нас Витоша е кауза. Планината трябва да бъде върната на столичани, защото в момента тя им е отнета“, коментира Контрера.

Стоян09.10.2019 г., 17:32 ч.

Дано тези хора успеят да осигурят равен достъп за всички до Витоша чрез подмяна на старите лифтове с нови и модерни, които ще бъдат и безопасни!

Асенски09.10.2019 г., 09:03 ч.

Подкрепям с две ръце! Наистина е време Витоша да стане отново лесно достъпна за всички жители и гости на столицата.

Ани09.10.2019 г., 07:53 ч.

Крайно време е лифтовете по Витоша да се обновят.

Борис08.10.2019 г., 22:21 ч.

Витоша и лифтовете са в плачевно състояние благодарение на Тома Белев, който лицемерно е кандидат за съветник.

Милен08.10.2019 г., 15:47 ч.

Всичко, за което говори Контрера, можеше отдавна да се случи, ако не бяха "зелените" организации, които винаги имат претенции и се правят на големи разбирачи. Те са най-големият враг на Витоша.

Roni08.10.2019 г., 14:36 ч.

Всички искаме Витоша да има по-различно и модерно лице. Лифтовете са от Втората световна, автобусите малко и претъпкани, колите правят задръствания и замърсяват. Картинка, която е доста жалка. Дано някой ден се случи нещо и това безумие да се промени. Макар че да си призная съм скептичен, защото все някой си намира причина да пре

Анкета

За кого ще гласувате на изборите за кмет на София?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.