Камата: Бербатов е феномен

14-06-2017           

Христо Стоичков е част от благотворителния мач, организиран от фондациите на Димитър Бербатов и Луиш Фиго. Двубоят започва в 20 часа на Националния стадион „Васил Левски”.

„Благодаря на Димитър, че прави това за децата от обич, от закрила и от това, че те нямат възможност, а искат да правят нещо”, каза Стоичков пред БТВ минути преди мача.
„Когато играехме, беше по-различно, трябваше да защитаваш твоя интерес, на клуба и националния отбор. След нашето прекратяване на кариерата, съвсем нормално и логично е да обърнем внимание на онова, което е извън терена. Знаеш колко бедност има по света, колко дечица се нуждаят от помощ. Знам какво е в България, знам че има много кадърни деца, но нямат тази възможност, нямат средства, за да изпълнят мечтата си. Това, което днес Димитър е подготвил, ние което сме му подготвили като подарък, че сме тук, е страхотно събитие”, допълни Камата.

„Аз бих определил Бербатов като едно момче, което следва идеите си. С една дума той е феномен в българския футбол.”

На въпрос, в каква форма е, Стоичков отговори: „Абе, малко по-добре от миналата година, ще видим докъде ще издържим.”

Итко Илиев15.06.2017 г., 09:49 ч.

Браво момчета! Вие сте достойни за уважение Българи! Достоен пример за онези 240 в НС. Живи и здрави бъдете и нека се гордеем с вашите постъпки!

Анкета

Одобряване ли акцията в Слънчев бряг срещу шума?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.