Какво работи Тома Белев?

08-10-2019           

Провъзгласилият се за виден еколог Тома Белев вече се прави на инфлуенсър и фейсбук гуру. Всъщност никой не знае какво точно работи и кой му плаща. Но той е навсякъде, където има протести и то не само екологични. Вече се е превърнал в професионален протестър, коментират по социалната мрежа. Според хората той не е професионалист в своята сфера и нищо не разбира от екология.

Белев трябва да отговори какво точно работи, какъв му е официалният доход и кой му плаща заплата или хонорар. Иначе остава впечатлението, че има спечелени милиони от европроекти и такива от държавата, с които да препитава до старини. Кръжащите около него неправителствени организации и узурпираната от Това Белев незаконно Асоциация на парковете в годините назад имат най-много спечелени европроекти уж за защита на природата. Разбира се и за броене на делфини, лалугери, костенурки. Досега никой не е видял реално ефекта от тези проекти за хората, за околната среда и за България.

Атанас Чобанов10.10.2019 г., 17:50 ч.

Как какво работи г-н Белев? Тома Белев е професионален протестър на хонорар към Икономедия на гусин Иво Прокопиев! В свободното си време преброява делфините в Черно море срещу което получава само няколко милиона!

ЦЦЦ09.10.2019 г., 13:45 ч.

Този толкова много пари прибра покрай Натура 2000 и от още куп други далавери, че сигурно сега не му се налага да работи и по цял ден пише глупави постове във фейсбук.

Ванката08.10.2019 г., 17:18 ч.

Тоя и за инфлуенсър и за фейсбук гуру не става, щото те може да са кухи, ама поне са симпатични - нещо, което не може да се каже за него. Хрантутник е по-скоро, взима пари откъдето може, без да си мръдне малкия пръст. И после "аз съм най-големият еколог, пука ми за всичко дето мърда". Да, ама не...Къв еколог си ти бе, майна, не ставай смеше

Анкета

За кого ще гласувате на изборите за кмет на София?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.