Инж. Мирослав Мазнев от Камарата на строителите: Бяхме оклеветявани и охулвани

12-12-2018           

Това не е протест, а една мирна демонстрация на бранша за исканията и поведението, което ние заявяваме в това общество. В последните няколко месеца бяхме оклеветявани и охулвани. Проверките са част от един инвестиционен процес. Това заяви в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия изпълнителният директор на Камарата на строителите в България инж. Мирослав Мазнев. 
,,Строителството е добре регулиран процес. Има своите слабости, които допускат понякога неточности при изпълнението, поради което от Камарата се срещаме с парламентарни групи и министерства, за да работим за усъвършенстване на нормативната база, от която зависи качеството”, допълни той. По думите му когато се критикува, това трябва да става с конкретни факти, а отговорността трябва да се носи от конкретния изпълнител, а не да се говори срещу строителния бранш като цяло. 
„Първо обществото вече е настроено негативно към строителния бранш. Второ, през този програмен период предстои усвояване на сериозна сума и когато ние кажем, че строителите в България не ги бива, какво следва тогава?”, завърши инж. Мазнев.

 


Анкета

Отнемат ли ви предимството на пешеходна пътека?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.