Хороскоп за днес – 2 декември

02-12-2019           

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, понеделник – 2 декември 2019 г.:

Овен 21 Мар - 20 Апр

Важните срещи и преговори проведете до обед. С напредването на деня напрежението ще нараства, ще се казват тежки думи, ще се провокират служебни конфликти и в семейството ще се натрупва недоразумение. Внимавайте какво си пожелавате. От тази вечер Юпитер ще ви гледа в пречупващ аспект от знака на Козирога. Личните ви и професионални отговорности ще нарастват.

Телец 21 Апр - 21 Май

Може да получите съобщения от чужбина, които ще ви настроят на внимание или направо ще ви разстроят. Ще се чудите как да постъпите в една непривична и трудна ситуация на избор. От обед до утре на обед много внимавайте какво и с кого споделяте. Може да станете обект на конкурентна атака. Каквото си пожелаете ще се сбъдне и после ще ви затрудни. Счупеното е знак за раздели.

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Смирете недоволството. Събуждате се с някакво прозрение и готово решение на даден проблем. До обед тръгнете в тази посока и ще се похвалите с победа. Следобед започвайте само такива начинания, които ще приключите бързо. Не се включвайте в споровете на други двама, за да не излизете виновни. Внимавайте какво си пожелавате до утре на обед. Пазете си документацията.

Рак 22 Юни - 22 Юли

До обед вадете документи и разрешителни. От обед до утре на обед ще доминират агресивните и провокационни моменти. Ще влизате в конфликти у дома и на работното място и ще се изнервите. Внимавайте какво си пожелавате. Бумерангът ще се върне. Вечерта Юпитер навлиза в знака на опозицията ви Козирога, където ще остане една година, в която ще ви се налагат битки със закона.

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Ден на неочаквани или отложени командировки. Не правете планове, денят носи революционни промени, на които трябва да се напаснете и да ги приемете, а не да „ритате срещу ръжена”. Очертават се рокади на работното място, детронации и изкачване в йерархията. Ще си проличат истинските ви врагове и приятели. Внимавайте какво споделяте и си пожелавате.

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Навлизаме в период на поглъщане и усвояване на енергия от космоса. Мислете и действайте с делечна перспектива. До обед проведете преговори и срещи. Добре е да стартирате нова програма. От обед конфликтите се задълбочават. До утре на обед действа с пълна сила вербалната магия, който не е силен в приказките ще се провали и в делата. Не унищожавайте квитанции, ще ви потрябват.

Везни 24 Сеп - 23 Окт

За вас денят има своята светла и тъмна половина, но и в двете ще се справите и ще постигнете максималното в ситуацията. До обед водете преговори с чужбина или за работата ви в чуждестранна фирма. Следобед бъдете много внимателни с думите. До утре на обед съдбата изпълнява благите ни пожелания. Не си позволявайте предизвикателни изказвания.

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на прозрение за истинския смисъл на връзките и работата ви. Доверете се на интуицията и ако нещо ви стопира не тръгвайте в тази посока. Втората половина на деня носи провокации и конфликти. Преговорите не вървят. Очертават се промени и непредвидени случайности, които ще ви изнервят и поставят в подчинителна позиция там, където сте смятали да доминирате и управлявате.

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес до обед уреждате важни договори и поръчки и с лекота постигате набелязаните цели. Отношенията в личен план се затоплят, но в професионален навлизат в конкурентна фаза. Може да направите грешен ход. Не давайте храна на клюката с интимности на работното място. От тази вечер Юпитер напуска знака на трона си Стрелеца. Лесно може да бъдете детронирани в бъдеще.

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Днес до обед се занимавайте с обичайните си неща и не се оплаквайте от живота. Поемете си отговорностите, защото в следващите дни допълнителни такива ще се стоварят на главата ви. Юпитер, символът на голямото добро навлиза в Козирог и осветява тъмните кътчета на отношенията ви. Внимавайте какво си пожелавате. Ще загубите нещо, но ще спечелите друго по-важно.

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Чакайте покани и обаждания от чужбина. Преговаряйте, сключете нови договори, освободете се от ангажимент, който ви тежи. Към обед навлизаме в деня на петела. Внимавайте какво си пожелавате, какво споделяте и ви споделят. Бъдете дипломатични и лоялни, контрирайте в зачатък клюките и недоразуменията. Който не може да работи вербално, по добре да си замълчи.

Риби 20 Фев - 20 Мар

Ден за преговори и контакти с партньори от чужбина. Може да получите изгодна и дългосрочна оферта и да намерите спонсори за учене, работа или лечение в чужбина. Поне в дена посока животът ви ще се отпуши. Има дни, в които чуждите хора ни разбират и ни помагат повече от близките. Вечерта ще е напрегната, старайте се да избягвате конфликтите у дома. Счупеното е лош знак.


Анкета

Ще изкара ли мандата си правителството Борисов 3?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.