Хороскоп за днес – 12 януари

12-01-2020           

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, неделя – 12 януари 2020 г.:

Овен 21 Мар - 20 Апр

Днес всеки ще получи по заслуги и ще се сблъска с реалноста. Предстои личностно преобразяване. Ще вземете неочаквани и за вас самите решения. Нещо скрито дълбоко си пробива път през мислите за делничното. Не отлагайте разговорите, които могат да променят живота, работата ви и отношенията с партньори. За утре не планирайте нищо важно. Ситуацията се променя.

Телец 21 Апр - 21 Май

Ден на тайни договаряния, на важни семейни решения по отношение на наследства, имоти и собствености. До момента може да сте декларирали и говорили едно, но от днес друга песен ще запеете. Нужна е обективна, а не емоционална оценка на ситуацията, в която се намирате. Не позволявайте на странични хора да се намесват в семейните отношения и в личния ви избор.

Близнаци 22 Май - 21 Юни

Ден на леденото сърце, на нежеланието да влезеш в положението на другите и да направиш първата крачка. Предстои преобразяване. Сега е момента, не само да си признаете грешките, но и да се опитате да оправите поне някои от тях. Грешка е да стоиш пасивен и да наблюдаваш случващото се в живота. Сега е момента да заживееш наистина в този живот и да започнеш с промените.

Рак 22 Юни - 22 Юли

В този ден ще има тайни съглашателства, ще се оформят тайни съюзи, ще се действа подмолно и ще е трудно да разбереш каква мотивация движи хората, с които контактуваш. Вечерта поне една маска ще бъде свалена, но това повече ще влоши нещата. Тайни рани се отварят в тялото и в душата. Днес разравяме миналото преди да приключим с него. Проведете прочистващи процедури.

Лъв 23 Юли - 23 Авг

Не тръгвайте рано на път. Поспете и ще си спестите доста главоболия. Днес маските падат. Ще получите или ще се доберете до информация, която ще промени намерения и решения и ще постави нови изисквания към вас и от вас към другите. В този ден всеки получава по заслуги. Дано правилно разпределите порциона и не дадете никому незаслужени предимства. Сърцето се вледенява.

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Прекратете тенденцията да следвате пасивно чуждите мисли, намерения и претенции. Днес е важно да бъдеш себе си. Всеки застава пред своето огледало. За един то е криво, а за друг правилно отразява реалностите. Добре е да се вземат решенията, които отдавна назряват. Ден на преобразяването. Променете и визията си в унисон с промените, които настъпват с вас и около вас.

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Опитайте да се видите отстрани и да се откажете от някои илюзии. Не бива да се действа по инстинкт или така както сте си свикнали. Нужен е нов подход на всички нива в живота ви, ако искате да не загубите водещата и определяща роля. В този ден всеки ще получи по заслуги, ще обере реколтата на това, за което се е постарал или е изгубил от погледа си и не е упражнил контрол.

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Ден на кривите погледи и усмивки. Трудно ще удовлетворите желанията на близки и любими. Не пътувайте рано сутринта. Поспете повече, ако искате да избегнете пренапрежението и бурните емоционални изблици. Каквото сте повикали в миналите дни, такова ще се обади днес. Всеки на своето ниво ще получи по заслуги, така че не бива да се оплаквате. Благодарете за уроците.

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Днес е важно да прокарате разделителната линия между приятели и врагове. Маските падат. Някой показва истинското си лице и ви дава повод да се дистанцирате или вече открито да сте заедно в този объркан свят. Това ще бъде един от дните за получаване на заслужени награди или порицания. Дайте си сметка с какво сте заслужили проблемите или късмета си в този ден и се коригирайте.

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Отхвърлете от съзнанието си негативните мисли. Не позволявайте да ви настройват против близки и приятели. Парирайте опитите за влизане в личното ви пространство и не споделяйте намеренията си с хора, които може да бъдат потенциалната ви конкуренция. Маските падат. Виждаме в нова светлина някой, когото до момента сме приемали с резерви или безрезервно.

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Днес и утре газите в тресавище от задължения и задръжки. Време е да се отървете от една илюзия и да погледнете реалностите в очите. Днес маските падат, виждате околните в истинския им облик и вече не може да си правите илюзии. Всеки ще получи по заслуги. Кажете и направете това, което отдавна планирате. Ден на леденото сърце. Отделяте се от родителите или отбивате децата.

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес е важно да се видиш отстрани, да се откажеш от илюзиите си към някого и нещо и да влезеш в час с изискванията на момента. Не правете компромиси, за които ще съжалявате. Не  следвайте пасивно чуждите намерения, мисли и стремежи. Настоявайте на своето и се погрижете за старта на амбициозните си начинания. Ден на преобразяването. Подгответе се за тежки битки.


Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.