Хороскоп за днес – 1 ноември

01-11-2019           

Ето хороскопа на Неда Иванова за днес, петък – 1 ноември 2019г.:

Овен 21 Мар - 20 Апр

За родените в първата декада се очертават проблеми на работното място. Хора с комплекси ще се опитват да решават живота на другите. Не се включвайте в новите инициативи, вършете си належащата работа и стойте далече от интригите и колегиалните битки. Не приемайте прибързани и необмислени предложения. За утре не планирайте рискови пътувания и участие в екстремни спортове.

Телец 21 Апр - 21 Май

До обед не е време за диети. Не се ограничавайте и в амбициите. Лесно може да отстраните от пътя си хора с комплекси. В този ден лоша шега може да ни изиграе нерешителността и изчакването. Свържете се с приятели, роднини и бизнес партньори от чужбина. Приключете и пренаредете задачите. Ще получите и юридическа подкрепа. Навлизате в силен и творчески период.

Близнаци 22 Май - 21 Юни

До обед организирайте срещи и преговори, приключете с обещаните дейности и задачи и си осигурете приятни моменти на почивка през уикенда. Не е време за диети и ограничения. Планирайте хубаво похапване и разговори в приятна семейна компания. Вечерта ще ви притесняват хора с едипови комплекси. Не се намесвайте в чуждия избор и отношения.

Рак 22 Юни - 22 Юли

Навлизате в рисков период с навлизането на Луната в знака на нехармоничния ви Козирог. Не се занимавайте със служебни задачи през уикенда. Вероятно ще ви притиснат с искания и у дома, ако се гласите да заминете в командировка. Днес работата и семейните дела взаимно се изключват. Едното ще страда за сметка на другото. Ще се разбере какви са истинските ви приоритети.

Лъв 23 Юли - 23 Авг

До обед похапвайте здраво, няма да напълнеете. Но в този ден може да се напълни банковата ви сметка. Длъжници ви се издължават, а това ще помогне да си покриете натрупаните задължения. Денят изисква преразпределение на личните и професионални ресурси. Задвижва се масовата карма. Някой ще бъде поощрен, друг отново ще се почувства пренебрегнат и ощетен.

Дева 24 Авг - 23 Сеп

Ден без диети и ограничения както в професионален, така и в личен план. Луната навлиза в хармоничния ви Козирог. Получавате отговор на подадени молби за допълнителна дейност и работа. Ще получите и дължими суми. Меркурий вече се движи ретроградно, стопира новите инициативи, замразява договори и заплати. Окопайте се на завладените до момента позиции.

Везни 24 Сеп - 23 Окт

Предстоят два рискови и тежки за вас дни. Луната навлиза в знака на нехармоничния ви Козирог, а Меркурий вече е ретрограден. Ще се стопират планирани пътувания и нови начинания. Някой ще си направи отвод, друг ще се откаже от обещаните дейности и съюзи. Родените в първата декада са в неблагоприятна здравословна позиция. Не планирайте тежки физически натоварвания.

Скорпион 24 Окт - 22 Ное

Опитайте да се разграничите и отдалечите от средата, в която не се чувствате разбрани или оценени. Очаквайте обаждания от чужбина и осъществяване на връзки, които ще дадат повод за размисъл, ще донесат предложения, които може да ви помогнат да излезете от трудното положение. Не бързайте да взимате окончателни решения. Довършете поетите до момента ангажименти.

Стрелец 23 Ное - 21 Дек

Не е време за диети и ограничения. До обед подпишете новите си договори и влезте в нова среда. Привечер тръгващият ретроградно Меркурий затваря игрите на борсите, стопира инициативите в бизнеса, отлага временно сключването на нови договори и в световен план. Ориентирайте се към финализиране на стари задължения, за да може след 21-и да направите своя силен ход напред.

Козирог 22 Дек - 20 Яну

Оживяват страховете и комплексите от миналото ви. Подтиснете ги, не позволявайте да ви отклоняват от целта. Днес е важно да пристигнеш на финала, а не да тръгнеш от стартова позиция. Потърсете длъжниците си и сами се издължете. Може да получите допълнително искане или информации по предадените в миналото проекти. Върнете си дълговете и до 21 не правете нови.

Водолей 21 Яну - 19 Фев

Случващото се в този ден преобръща ситуации и връзки. Едно обаждане от чужбина ще ви зарадва и насърчи. Ще ви направят изгодно предложение и покана, които трудно ще съвместите. Ще се наложи от едното да се откажете, но ползите за бъдещето ви ще са големи. Хоризонта пред вас се изчиства. Ще получите някакво особено озарение и усещане за вярната посока. Следвайте я.

Риби 20 Фев - 20 Мар

Днес хората притиснати до стената от няколко страни ще търсят изход на друго място или извън страната. Уреждат се отдавна подадените документи. Ако вече всичко е подредено не му мислете много. Винаги има вариант да се върнеш и да направиш крачка назад. Този ден ще донесе равносметка на изминалия път, но ще ви представи и сметката, която ще трябва да платите.


Анкета

Подкрепяте ли да се плащат данъци за апартаментите в Airbnb?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.