Хари и Меган получиха нестандартни предложения

10-01-2020           

След като херцогът и херцогинята на Съсекс обявиха, че се отказват от привилегиите си като членове на кралското семейство и искат да водят независим живот, Великобритания (и не само) полудя.
Едва ли някой е очаквал обаче, че двамата ще получат толкова скоростни предложения в помощ на желанието си да бъдат самостоятелни. И то не от кого да е, а точно от представители на ТВ и кино попрището.
Първи реагира известният водещ Анди Коен. Той предложи на херцогинята на Съсекс роля в „Real Housewives of Beverly Hills“. 51-годишният водещ е изпълнителен продуцент на поредицата и се пошегува с бившата актриса от „Suits“, че ще бъде добре дошло да се присъедини към риалити шоуто след новината, че тя и съпругът й принц Хари се оттеглят от висшите кралски задължения и ще разделят времето си между Великобритания и Северна Америка.
Той коментира съобщението в Instagram, направено от кралската двойка, с думите: ''Отворена покана за херцогинята да се присъедини към #RHOBH.''
И това не е единственото предложение за работа. Хари и Меган, които имат 8-месечен син Арчи получиха покана и от „The Daily Show“ да участват всички заедно.

Публикацията беше придружена от импровизирана обява за работа, която гласеше:

„ВНИМАНИЕ: Ежедневното шоу с Тревър Ноа търси двама нови служители. Потенциалните кандидати трябва:

yes Да говорят безупречен английски

yes Да бъдат много добри в махането с ръка

yes Да са присъствали на една или повече сватби, в които е имало мечове

yes Да са с повече от две години опит като членове на кралско семейство

yes Да предоставят всеки замък/имение, които притежават, на разположение за работни партита

''Ако това сте вие, моля, кандидатствайте! ''

Междувременно, след като водещият Крис Уидърспун призова продуцентите на „Короната“ да „прескочат няколко десетилетия“, за да се съсредоточат върху Хари и Меган за следващата поредица, режисьорът Ава ДуВерне предложи да се намеси и да помогне.
Ейми Шумър - която на шега се сравни с Меган, когато бяха бременни по едно и също време - също се забавляваше от последните новини. Тя сподели снимка на съпруга си Крис Фишър, който я бута в инвалидна количка, и написа в Инстаграм: „Крис и аз официално се отказваме от кралските си задължения. Оценяваме вашата подкрепа.''

Източник: БГНЕС


Copyright 2014-2020 Скандал. Всички права запазени.