Ето какво обезщетение ще получи Луна за прословутите очила

07-12-2017           

След като почти цял месец лази по нервите и на съквартирантите, и на зрители, Луна снощи бе принудително отстранена от "Биг Брадър", но това не е единственото унижение, на което бе подложена. 
Припомняме, че госпожата Президент заформи меле с останалите брадъри, а заради проявена физическа агресия си обра дрехите за 200 бона от президентския апартамент пет дни преди фанала на предаването. Тупаницата избухна, след като Динко счупи идиотските сини очила на Лунка, с които тя не се раздели почти през целия формата.
Преди да й посочи вратата Биг Брадър уведоми певицата, че ще я обезщети за строшения аксесоар с цената му, умножена по 10, като парите ще бъдат прихванати от хонорара на Вълев.
Сините цайси са популярни покрай Луна Лъвгуд - героина от филма "Хари Потър", и се продават като парти аксесоари в официалния сайт на фантастичните романи на британската писателка Джоан Роулинг. Цената им е 19.95 долара, видя ПИК. Но из мрежата могат да се намерят и добри китайски имитации за по 10-12 долара.
В най-добрия случай за унижението, че ще остане в историята на "Биг Брадър" като един от малкото принудително отстранени участници, Луна ще трябва да се задоволи със 199 долара./Пик.бг

Ачо циганина07.12.2017 г., 14:37 ч.

ПИК веднага оцениха очилата на Луна. Да ви еба в Недялковците долни....

Анкета

Кой подкрепяте във войната между президент и премиер?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.