Една разтърсваща история! Изоставено дете намери родителите си след 33 години

16-05-2019           

Никой не може да избяга от съдбата си - това в пълна сила важи за Стив Хайдс. Неговата история е доста любопитна - бил е изоставен на южния терминал на лондонското летище "Гетуик" още като новородено бебе, когато е бил само на 10 дни.
Увит в одеяло и захвърлен в женската тоалетна - така започва животът на Стив.
Вече като тийнейджър, той прави опити в продължение на 15 години, за да открие родителите си.
Помогнали са му генеалозите, които чрез ДНК-тестове са установили, че майка му е починала, но баща му е все още жив.
"Най-сетне добри новини - след 15 години търсене открих щастието! С много упорита работа от страна на Чече Мур и Хелен Райдинг успяхме да проследим родословието ми. За съжаление майка ми е починала, но все още не мога да разбера от какво. Открих баща ми, както и братята и сестрите от двете страни, които не са били наясно с моето съществуване", сподели развълнуван Хайдс.
В продължение на тези изморителни и дълги 15 години Стив е ходил по различни редакции на вестници, ровил се е в изданията, ходил е в телевизии, за да успее да открие нещо за родителите си и да ги намери.
"Както можете да си представите, това е доста чувствителен въпрос за всички около мен. Благодаря на всички за усилията - за работата и подкрепата. Всичко това е наистина невероятно. Все повече хора си правят ДНК анализи, а моята история и осведомеността бих искал да предотврати изоставянето на други бебета", допълни Стив Хайдс.
Историята на Хайдс била погълната веднага от пресата, а заглавието било "Gary Gatwick" - заради снимка с мечето и надписа на гърдите му на летището в Съсекс на 10 април 1986 година. Тогава го е открил продавач от безмитния магазин, а служителите му лепнали етикета талисман на летището.
33-годишният Стив не таи лоши чувства към родителите си и е искал да проследи родословното си дърво, да намери своето семейство и да предаде важните неща на своите две деца.
След като е бил изоставен, Хайдс е намерен и настанен в дом, а след това е осиновен от семейство, в което е израснал с три сестри.
За негово съжаление е открил, че полицията е унищожила всички документи и досиета по неговия случай, включително и телефонен разговор на полицаи с младата жена, твърдяла, че е негова майка.
Жената от Хунслоу, западен Лондон, казала, че името на детето е Майкъл./bnews.bg

 


Анкета

Одобрявате ли за консул във Валенсия Пламен Георгиев?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.