Два камиона с над 130 кг наркотици пропуснати на ГКПП Капитан Андреево

10-01-2019           

Два тежкотоварни камиона са задържани в турския град Текирдаг с укрити в тайници 600 000 таблетки „Екстази“ с общо тегло 134 килограма.
Арестувани са трима души, предаде агенция DHA.
Ръководителят на дирекцията по сигурността Мустафа Айдън заяви, че тировете са преминали безпроблемно през Румъния и България, но за трафика на опасния товар предварително е постъпил разузнавателен сигнал и екипите са пристъпили към операцията.
Полицията е последвала камионите, веднага след като са напуснали турското ГКПП "Капъ куле" при Одрин, спряла ги на изхода на магистралата в района на Текирдаг.
Той коментира, че този удар е спасил поне 1 милион души и отбеляза, че това е първият за тази година товар с рекордно количество дрога.
Арестуваните са с инициали Й.Д., Й.Г. и Ф.Ю., не се разкрива граждани на коя държава са те, нито каква е регистрацията на тировете./offnews.bg

АННА16.01.2019 г., 11:34 ч.

Колкото пъти съм минавала през този граничен пункт, не съм видяла да проверяват ТИР-те , само си подават документите .Та, само аз ли знам това ? Тази търговия не става без знанието на политиците .....защото МИТНИЧАРИТЕ СЕ НАЗНАЧАВАТ САМО С ПОЛИТИЧЕСКА ПРОТЕКЦИЯ . ОПРЕДЕЛЕНИЕ :ВЛАСТ + БИЗНЕС = М А Ф И Я !

Анкета

Отнемат ли ви предимството на пешеходна пътека?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.