ДСБ, заедно с "Да, България" и Зелените

13-09-2017           

Партията ДСБ, която според Петър Москов представя старата градска буржоазия и антикомунистите, се съюзява с "Да, България", начело на която е наследникът на болшевишко-коминтерновската фамилия Бойкикеви, Христо Иванов. Другата партийка, с която се коалират "ултра сините", е Зелените. Съществуването и дейността  на тази ултра лява "екологична" секта се свързва с подсъдимият за данъчни престъпления олигарх Иво Прокопиев. Четвъртата притурка към новия кръжок по интереси е вечно раздираната от гейски скандали ДЕОС. А за тримата от БЗНС начело с тотално провалилият се като министър на отбраната и подсъдим по 5-6 дела за източване, Николай Ненчев не е нужно дори да се пише. От тази сбирщина се събрали вчера и пуснаха отворено писмо до Парламента. В него настояват Народното събрание да не избира четиримата предложени за членове на Висшия  съдебен съвет, от квотата на парламента. Въпреки, че тези хора са с доказан професионализъм, опит и авторитет. На всичко отгоре са кандидати на професионалните си организации.
От няколко години групичката около Христо Иванов - Бойкикев, Радан Кънев, Трайчо Трайков, всичките под шапката на Прокопиев, се опитва да намърда свои хора в Съдебната система. Принципа, ти стани аз да седна, е водещ при тях. Скрити зад маската за  уж съдебна реформа, бившите Реформатори целят да бетонират свои хора там. Провала от парламентарните избори не им дава мира. Освен, че загубиха вота на българите, се лишиха от субсидиите. Гонят ги и от офисите. Спонсорите, които имаха докато бяха във властта, изчезнаха и те. Раздирани от вътрешни и клиантелистки противоречия, сега се опитват отново да предизвикат интерес към себе си. Но това ще е поредният нов провал. Изхабената с безкрайно говорене /най-вече от тях/ без реални видими резултати за съдебната реформа е толкова омръзнала, че никой не я чува. Този пореден опит да се съберат  сбироток от партии с различни идеологически политически и  икономически платформи, отново е обречен на неуспех. Напъните на Дневник, Медиапул и Клуб Z да убедят обществото, че това са автентичните десни в България, също ще пропаднат. Да събереш кресльовците от Зелените, изхабеният Атанас Атанасов, провалилият се като министър и настоящ подсъдим Трайчо Трайков и лутащият се от ляво на дясно Христо Бойкикев, е истинска катастрофа.

aiskrsem14.09.2017 г., 02:37 ч.

как може деца внуци на така наречените комунисти а сега най големите антикомунисти говорещи за демокрация а крият много истини за прехода и някак си не ми се вярва че със стари курви става нов публичен дом

Nescafe13.09.2017 г., 15:40 ч.

Ма трогателна компанийка са си саформили...да се просълзиш направо :))))

Анкета

Кой подкрепяте във войната между президент и премиер?


       Виж резултатите

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.