Дизайнерката на първата дама Деси Радева се пусна гола (видео)

12-01-2019           

Илияна Алипиева е сред съветниците по стил на жената на президента за тоалетите ѝ, откакто е стъпила на "Дондуков" 2. Радева често ѝ благодари в профила си след визитите си в чужбина.
Алипиева е вносител у нас на марки като „MaxMara“, „Dolce&Gabbana“, „Giorgio Armani“, „Ermenegildo Zegna“, „Givenchy“, „Marc Jacobs“, „Jil Sander“, „Balenciaga“, „Valentino“, „Lanvin“, „Paul Smith“, „Vivienne Westwood“, „Moschino“, „MAX&Co“, „Benetton“, „Sisley“, „Marella“, „Furla“, „Palmers“, „Motivi“, „Marc Cain“ и др.
Името й често е забърквано в скандали. Най-големият гръмна с един от тоалетите на съпругата на президента Радев.
Алипиева си направи безплатна реклама с роклята на Радева, с която тя се появи в "Евксиноград" в компанията на Бриджит Макрон.
В профила си в социалната мрежа „Инстаграм“ Алипиева публикува своя снимка с прочутата вече синя рокля с бели копчета отпред на „Долче и Габана“, с която Десислава Радева смая публиката, когато  посрещна на входа на царския дворец във Варна съпругата на френския президент Бриджит Макрон. Фотографията на бизнес дамата, която е майка на бившия депутат от ДБГ Антони Тренчев, бе пусната заедно със снимка на Десислава Радева и Бриджит Макрон, за да се види, че роклята е една и съща.
За разлика от Радева обаче Алипиева е обула затворени обувки на висок ток в цвета на роклята от Евксиноград, а не сандали на бос крак. След като първо става популярна нейната снимка в Инстаграм, Алипиева рекламира бизнеса си във Фейсбук и със снимка на Радева и Макрон със слагачески комплимент: "Много силен дебют на Първата Дама като домакин. Безупречна визия и перфектно поведение. Поздравления, Dessy Radeva!"
Хвалбата бизнесдамата нескромно отправя към себе си, защото изборът на роклята е именно неин и от нейния магазин. Приятелите ѝ пък я обсипват със суперлативи, че на нея роклята ѝ стои далеч по-добре, отколкото на президентшата.
За безплатната реклама на Илияна Алипиева на гърба на президентшата Радева сигнализира във „Фейсбук“ журналистката Соня Колтуклиева. „На мен това ми се струва некоректно и непочтено. Да се снимаш с рокля от твоя си магазин, да качиш снимката в Instagram, после да продадеш (отдадеш под наем) същата рокля на съпругата на президента Десислава Радева за срещата ѝ с Бриджит Макрон и сетне да качиш снимка на двете известни дами като реклама на бизнеса си... Така не се прави, Илиана Алипиева!“, написа Колтуклиева.
Последната изцепка на Алипиева е пуснато от нея видео в социалната мрежа, където се подвизава както майка я е родила сред преспи сняг.
Видео ТУК


Анкета

Отнемат ли ви предимството на пешеходна пътека?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.