Издигат синьо-зелена комсомолка за кмет на София

16-03-2018           

Десните ДСБ и "Да, България" и лявата партия "Зелените" издигат Марта Георгиева за кмет на София, научи Скандал. Тя обаче не е популярна и трудно би се харесала на столичани.

Върлата противничка на развитието на зимния туризъм в България – Марта Георгиева от ДСБ разпуска, карайки ски в австрийските Алпи. 
Откакто стана член на столичната Агенция за приватизация, Марта Георгиева не спира да пътува, но само на скъпарски места.
Доскоро беше на ски във Франция. Общинската съветничка се прочу с множество телевизионни участия, в които изрази крайни и не особено десни идеи относно българския туризъм, сред които бе дори национализирането на лифтовете на Витоша. Докато тече масираната политическа кампания, уронваща имиджа на България като туристическа дестинация, синьо-зелената активистка се хвали във Фейсбук, че кара ски в чужбина.

Общинарката беше избрала предният път курорта Пюи Сен-Венсан, намиращ се във френския Национален парк Екрин. Мястото е популярно сред фрий райдъри, търсещи стръмни склонове и удобен транспорт до съоръженията, тъй като всички всички хотели и резиденции се намират на самите писти. Курортът Пюи Сен-Венсан разполага със 75 километра писти и седем седалкови лифта с капацитет 15 570 човека на час. Френският курорт, където е отседнала любимката на Иван Костов Марта Георгиева, се разпростира в Алпите на височина 1400 м н.м., а най-високата точна е на 2750 м, само с 200 м по-висока от връх Тодорка в Пирин. 
Явно активистката на синьо-зелените политически организации предпочита скъпарските чуждестранни курорти. Марта Георгиева е общински съветник от ДСБ. Неотдавна тя се набута и за член на УС на Специализирания приватизационен фонд към Столична община. Заедно с това тя е заместник – председател на постоянната комисия по местно самоуправление и нормативна уредба и заместник-председател на постоянната комисия по европейските въпроси и връзки с гражданското общество в Столичен общински съвет. Член е на националното ръководство на ДСБ и председател на националната вътрешнопартийна комисия по екология. Член на Управителния съвет на Гражданската инициатива за демонтиране паметника на Съветската армия в София. 37-годишната синя комсомолка е завършила философия в Софийския университет. А, единственото й карерно ампоа, известно в общественото пространство преди да влезе в сините редици е, че е преподавала „История на комунизма в Източна Европа“ в „изключително престижното” датско училище за политика. 
Неотдавна напористата дама бе арестувана за боядисването в розово на партизанския паметник пред червената централа на „Позитано" заедно с видния протестър Асен Генов, който освен с това, стана известен със стотиците хиляди грантове, които получава.
Напоследък Георгиева обикаля всички телевизии, разпространявайки манипулативни данни за зимните ни курорти, като същевременно разпуска в австрийските и френските Алпи. Все по-явна става връзката между политическите кампании на ДСБ, Зелените, Да, България и протестърите за блокиране на зимния туризъм в България.

Шопа16.03.2018 г., 23:31 ч.

Тази "дама" е абсолютно недоразумение. Такива са и политическите партийки, които са решили да изгиднат нейната кандидатура.

Токин16.03.2018 г., 20:21 ч.

ДСБ и "Да, България" са царе на трудно разпознаваемите кандидатури, които не печелят дори 3% на избори, но щом Прокопиев не иска негов кандидат да спечели в София, нека да издигат тази анонимна Марта...

Асен16.03.2018 г., 18:35 ч.

Издигащите партии се вижда, че са напълно издишат с такива намерения и кандидатури.

Сашо16.03.2018 г., 18:35 ч.

Леле, зелените съвсем са се побъркали. Тая кака дори визия за кмет няма.

Чочо16.03.2018 г., 13:29 ч.

Е баш тази няма никъв шанс честно :) но щом така са си решили :)

Lilly16.03.2018 г., 10:59 ч.

Това е вицът на деня хаха Марта Георгиева - кмет на София

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.