Д-р Кръстева от „Откраднат живот“ стана баба

14-04-2018           

В семейството на актрисата Янина Кашева – звездата от филма „Всичко е любов” с Иван Иванов, отскоро има ново попълнение, пише „Ретро“. Екранната д-р Кръстева от „Откраднат живот“ нямала търпение работните ѝ дни в болница „Свети Кирил“ да свършват по-бързо, защото у дома я очаквала първородната ѝ внучка.

С момиченце я дарил нейният по-голям син Виктор, който от доста години живеел без брак, но на семейни начала с ексцентричната фотографка Маргит. Двамата кръстосали съдбите си преди близо 10 години, когато общи техни приятели ги запознали. Искрите помежду им пламнали буквално от първата среща и им трябвало малко време, за да разберат, че са един за друг и да съобщят на майка му, че той официално напуска семейното гнездо, за да свива свое. С решението да станат родители обаче доста закъснели, понеже искали да изживеят младостта си, да тестват характерите си и да разберат дали наистина могат да останат заедно.

Освен това Янина била против да става млада баба, макар суетата отдавна да я напуснала и да избрала да се оттегли от сцената доброволно, когато борбата за роли сред най-значимите имена в гилдията станала ожесточена.

Cинът на любимата героиня на зрителите на докторската драма „Откраднат живот“ също е обвързан с киното и театъра. В бранша той е известен като гласа, който озвучава абсолютно всички роли на турския секссимвол Къванч Татлъту, станал суперпопулярен у нас от сериалите „Перла“, „Север-юг“, „Забраненият плод“ и редица други. Неговият баща и дългогодишен съпруг на Янина – Иван Танев, също е добре познат на зрителите, защото озвучава Рей във „Всички обичат Реймънд“, Джим Кери, Еди Мърфи, Джо Пеши.

Единственият, който не минава по отъпкания път на актьорството, е братът на Виктор – Николай. По-малкият от двамата синове на Янина Кашева се дипломирал в УНСС със специалност „Международни икономически отношения“, а сега се развивал в сферата на бизнеса.


Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.