Брад Пит заплашва Анджи, че ще й вземе децата

13-06-2018           

Въпреки че звездната двойка отдавна сложи край на любовта си, сагата Бранджелина продължава все още в съда. Битката между Анджи и Брад за попечителството над шестте им деца тече с пълна сила. 

В момента Джоли има основно физическо попечителство над тях, но съдът я притиска да позволи на бившия си съпруг да ги вижда редовно, докато тя заснема втора част на филма "Maleficent"през лятото. Според съдебните документи, издадени от съда в окръг Лос Анджелис, липсата на комуникация между Брад Пит и децата му би била вредна за тях.

Неоспоримо е, че подрастващите имат нужда да прекарват време, не само с майка си, но и с баща си. Най-големият наследник на Анджелина и Брад, Мадокс, ще има право да избере сам колко точно време да прекарва с двамата си родители. Според съда Джоли е длъжна да предостави телефонните номера на 6-те деца на бившия си мъж, за да може той да им се обажда и да им пише, когато пожелае, а тя няма право да се намесва в комуникацията им. 

Ако Анджелина не изпълни препоръките на съда и попречи на наследниците си да контактуват с баща си, те ще й бъдат отнети. Вече е изготвен и график за лятото, според който през следващите 10 дни Брад ще бъде в Лондон с 4 от децата им по 4 часа на ден и ще живеят в къща, наета от Джоли. От 27 юни до 1 юли децата ще бъдат с Брад Пит по 10 часа на ден, а от 8 до 14 юли той отново ще може да ги вижда по 4 часа дневно.

На 2 юли наследниците на Анджи и Брад ще пътуват за Лос Анджелис, където отново ще могат да бъдат с баща си, пише novini.bg. Но това не е всичко - всяка визита на актьора в Лондон трябва да се случва с присъствието на психолог. Когато децата са изцяло с баща си, Анджелина има право да се обажда само веднъж дневно. Следващото дело за попечителство ще се състои на 13 август.

Още в първите дни, след като Бранджелина обяви развода си и двамата актьори бяха категорични, че ще се борят за пълно попечителство над децата. Борбата им в съда продължава и до днес. 


Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.