Бизнесменът Димитър Маджаров мина на миски

20-08-2019           


Свежа кръв в екипа на пловдивския бизнесмен и производител Димитър Маджаров. 
Мина модата на секретарките и техноложките, дайте път на миските

Колко баджанаци е навъртяла гръцката Афродита Мис България 2016г. Габриела Кирова, по известна в социалните мрежи като Габриела Киров. Злите езици говорят, че изхранващата се с реклама бивша миска с гръцка жилка, си умирала да прави реклама на мъжете, през чиито легла минавала, като се снимала с техни продукти или се отбелязвала на партита на фирмите им. Нещо като да си препикае територията, че безскрупулни миски и мъжемелачки колкото искаш, току й отмъкнали някоя „реклама“. Кои са интересните мъже, чиито „продукти“ „рекламира“ красавицата. Следваме профила й в социалните мрежи gabrielakirov и се натъкваме на интересни „попълнения“. От фирмените партита на Хидрострой Варна, където държала за рекламата единия от собствениците, до „кашкавалчетата“ на Димитър Маджаров. В профила й попадаме на снимка, на която здраво е стиснала пред гърдите си питката на Маджаров.

Рекламира го момичето в Дортмунд, където е на изложение с бизнесмена. Явно бизнесменът е доволен от услугите й, защото се е погрижил нищо да не й липсва. Само дето не е преценил, че предлагащата Вип- услуги моделка от агенция Vip Group в родната Варна, си умира да показва „рекламодателите“ си. Снимки да иска човек.

И то все от Дортмунд. Две снимки с кашкавалчетата на Маджаров и останалите с на елена с рогата, без рогата, на жена му на спонсора с рогата, пред камината, на парапетите, на стълбите, полегнала, поседнала, подпряна, с лъва, без лъвицата, с палто, без палто върху златен диван, отпред, отзад, всякак. Рекламира си момичето и пет пари на дава за нищо, и защо да й пука, като зад гърба й е „застанал“ и здраво я е подпрял с рекламата си маститият бизнесмен и спонсор Димитър Маджаров. Друго си е да те “рекламира” миска.

Действието се развива в бутиковия Novum Hotel Unique Dortmund. Както казва народът ни- Аферим на таз мома, машала! Компания на „спонсорите“ в този списък прави и актуалното гадже на девойчето Ясен- обикновено момче от варненския ъндърграунд, за който се говори, че гаджето му го е уредило да изработва циментовите бордюри и плочки за Община Варна.

Може да са бордюри, но парите идват от общинския бюджет. И момчето си има слабости. Наред с другото, си умира да е известен поне колкото приятелката си. И работи по въпроса. Приятели на двойката ни информираха, че Ясен се изживява като звезда в сайта за възрастни sladur.com, където може да го откриете като Yasen, на 44 години, от Варна. За по- любопитните – има и снимка. Нищо лично към замесените в този скандал, само се чудим как на стари години човек може да стане за резил./alarmanews.com

Свежа кръв в екипа на пловдивския бизнесмен и производител Димитър Маджаров. Мина модата на секретарките и техноложките, дайте път на миските

Veska05.09.2019 г., 09:19 ч.

Толкова много глупости не знам как моге да се изпишат. Вие сте много долно вестниче

Ivelina 20.08.2019 г., 21:19 ч.

Толкова много глупост на едно място не бях чула.....айде много моля да заповядате във варна и Вие да се представите с Лицето си и да се запознаем с мен и с Габи ,че дави обясня къде ще ви пратя и вас и фантазиите ви

Кохар Фурнаджиева 20.08.2019 г., 20:41 ч.

Не знам на кое повече да се чудя. На това, което са писали за Габриела Кирова, или на това, как Мира Матеева предварително казва, коя ще стане Мис Варна 2019. Дори и наистина да е нагласено, не мисля, че трябва да се показва! Според мен, това говори лошо, не само за Мира Матеева, но и за модната й агенция VIP Fashion Group. Срам и позор!!!

Мира Матеева20.08.2019 г., 19:42 ч.

Момичето,което е на снимката с Габриела Кирова се казва Магдалена Георгиева и в четвъртък на 22.08.2019г. тя ще спечели конкурса Мис Варна.

Анкета

Харесвате ли образованието в България?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.