Анита Мейзер: Дяволът е по петите ми

12-08-2019           

Три години след трагичната смърт на съпруга й Николай Димов, Анита Мейзер продължава да е в тотален шок. Варненката не само му се обяснява в любов, но му се и моли, за да я спаси от дявола.

"Бих дала живота си, любов моя, да възкръснеш поне за 1 минута, в която силно да те прегърна, да ти кажа, че те обичам и ще те обичам вечно. А ти, любов моя, само да кажеш на всички истината, за да изчистиш името ми и веднага след това да отлетим заедно, там, където няма връзки за набеждаване в неверни неща, няма лъжи, няма завист, омраза и отмъщение, което тук на земята ме преследва от ... знаеш кого! Почивай в мир, любов моя, а на мен Бог да ми е на помощ! Убедена съм, че виждаш какво се случва с мен на земята...“Дяволът” е по петите ми", написа скандалната варненка в личния си профил в социалната мрежа.

На 15 август 2016 година Мейзер бе арестувана заради убийството на 40-годишния си съпруг, който е културист по професия. Николай Димов се задушил след опит да скъса с мускули свинските опашки, с които настоял съпругата му да го върже. Скандалната миска получи 2-годишна присъда за убийство по непредпазливост. Пуснаха я от Сливенския затвор през март.


Анкета

Коя е причината за тежките катастрофи у нас?


       Виж резултатите

Copyright 2014-2019 Скандал. Всички права запазени.