Тома Белев ще гони Борисов от властта

13-04-2018           

Има една стара и много показателна българска поговорка "храни куче да те лае". Тя е особено валидна за "еколога" Тома Белев, новоизлюпеният партиец от "Демократична България", политически проект на олигархичните кръгове на Прокопиев и Сашо Дончев.

От 10 години Белев е любимец на всички управляващи начело със сегашния премиер Бойко Борисов. Той /Борисов/ публично заявяваше, че вярва на Белев, въпреки доказателствата за кражбата на Асоциация на парковете, унищожаването на Витоша, петте смъртни случая на Боянски водопад, източването на еврофондове за безсмислено броене на лалугери, лешояди, риби и какво ли не още. За лобисткото прокарване на зоните Натура, които ощетяват 1 млн.собственици на земи и гори. И още, за провалените проекти и зеления рекет върху бизнес, държава и общини. Стотици са делата заведени от "еколозите" срещу инвеститори. Не трябва да се пропускат и ежедневно пострадалите при катастрофи в Кресненското дефиле, заради забавяне с 10 години на магистрала Струма.

Та този Тома Белев, който заедно със своите съмишленици са в основата на всичко изброено дотук, а и още много злини, ще събаря и ще гони от власт Борисов и ГЕРБ, дето го направиха известен и богат.

По този повод още нещо казва народът: "няма ненаказано добро". И Борисов да си знае на кого трябва да вярва.

 

Иво Маринов13.04.2018 г., 15:33 ч.

Този Белев си влиза при Бойко ,когато си пожелае.

Tito13.04.2018 г., 15:00 ч.

Къде си тръгнал, бе, Тома, смешка такава

Copyright 2014 Скандал. Всички права запазени.